perjantai 24. helmikuuta 2012

Runohaaste- usva

Usva haastoi  runoilemaan
Tehtävä kuuluu näin:
Kirjoita kahdeksan erillistä säettä (riviä). Leikkaa ne erilleen ja käännä nurinpäin pöydälle. Valitse sitten neljä säettä, jotka kirjoitat blogiisi haluamaasi järjestykseen. Jokaiselta kirjoittajalta tulee siis yksi neljäsäkeinen säkeistö. Aikaa on viikonloppu. Laita vinkki tähän postaukseen, jotta tiedän tulla poimimaan säkeesi.


Muisto


      kipu huusi huuliltani

se sattuu vain sieluun  rakkain

juovuin soinnuista sanasi

kyynelvettä haudallasi

                                          

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. totta Arikoo..Ei ollut tarkoitus. jätin säikeet vielä sattuman muodostamaan järjestykseen. ainut on, että ne on tehty kalevala runomitalla.
   Elämäni vaikuttavin muisto, puolisoni jäähyväiset.

   mutta iloisena uutisena voin kertoa kirjoitin 6 uutta kahdeksan säikeistä runoa.. minulle jäi aiheita myös iloisempiin..

   Poista
 2. Beijo e bom fim de semana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias por su amigo, este es el juego del poema - una colección de enlaces de poemas, y para construir una nueva cadena .. Blog de actividades divertidas con sus amigos. mi idioma poema no puede resultar bueno, ya que se trata de una riimitys Kalevalaic de edad. se pueden encontrar poemas del Kalevala wikibedia ..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kiitos Hanne, tämä on täysin uusi tapa, Usva tekee keräämistään säikeistä koosteen..
   minä en edes älynnyt että olisi voinut miettiä järjestystä.
   otin neljä ja laitoin siinä järjestyksessä kun sattui tulemaan.. runon muut lauseet on ajatellaan aikatherine sivulla. liittyen tähän.

   Poista
 4. No mihin tämä nyt menee jatko, hieno surullinen runo aikku? En halua sitä tarkemmin määritellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvin tehty mustis, tää on ihan uus harjoitus.. tiivistää runo niin tiiviiksi että kaikki täyte jää pois. jäisi lukijalle ajatus ei muuta, Usvan linkki on alussa, hän tekee mitä tekee en tiedä, lopputulos on kaikille sitten uusi.

   tottakai runo on surullinen, muistan miestäni , hän oli vilkas kuten minäkin ja oli 30 ihanaa vuotta, vakava sairaus otti lupaa kysymättä, siksi suuri kipuhuuto, kukkia haudalla.

   Poista
 5. Surullinen mutta kauniin herkkä muisto.

  VastaaPoista
 6. Vaikuttava runo! Hienoa etenkin säkeiden erilaisuus ja se, että tosiaan jätit siihen järjestykseen, kuin kohtalo ne sinulle ahtoi, tai kuka lie runoenkeli. Hyvin antoi kuitenkin.

  Mikähän siinä on, etten saa blogiasi virtaamaan listassani? Miten pitäisi osoite laittaa, että uusin postaus tulisi näkyviin?

  VastaaPoista
 7. Niin tosi kaunis ja koskettava runo!

  VastaaPoista
 8. Vaikuttava, surumielinen, ajatuksia hrättävä.

  VastaaPoista