lauantai 29. lokakuuta 2011

Kesän lopetus tanssitKesäaika päättyy muutaman tunnin kuluttua. Olen lepäillyt sohvalla ja katsellut televisiota.. Jari voitti Syksynsävel kilpailun  ja puhelin keräys tuotti jo yli 200.000 euroa syöpäsäätiölle.  Riipaisevaa katseltavaa ne pienet lapset  joilla elämä on totaalisesti tässä ja nyt, huomisesta ei tiedä, vain toivo elää..
Tämän kesäajan viimeisen päivän vietin urheasti kuntoilun parissa. Heti aamulla lähdin Malmille Lady Lineen ja vietin siellä railakkaan päivän.  Ohjelmaani kuului aluksi Afrotanssia kolme varttia. Hiki tuki siellä viidakossa, johon jumppamaikka meidät johdatti. Yhtäjaksoisesti kolme varttia alkaa tuntua vähän joka puolella..Liikeradat oli niin kattavia, että siinä sai joka ikinen lihas kuntoutusta.
Tämän päätyttyä  oli pieni tauko ja paikalla oli Oriflamen tuote-esittely, sain käsihoidon siinä levätessä, ja älysin pyytää vielä kasvohoidonkin.. No itse sen tein, mutta sain kokeilla tuotteita. Talo tarjosi tuoremehu-shamppanjaa ja pientä syötävää oli monen laista, heillä oli vuosijuhla.
Toinen ohjelmani oli tietysti zumbatunti.
Sali oli aika täynnä ja  vetäjänä oli komea nuori mies, joka laittoi meihin naisiin tulta kantapäihin. Hän oli vieraileva tähti. Yleensä talon omat tytöt hoitaa myös Zumpan.
Tällä kertaa oli Zumbassa eniten Afrikkalaista musaa, ja rytmi sen mukaista, oli myös lattareita, lambadaa ja  rock musaa. Sama vauhti alusta loppuun, vesihörpyn ehti välillä ottamaan.. Ajattelin alussa, että en minä jaksa kahta  ohjelmaa, mutta siinä ensimmäisessä jokin naksahti, joku nivel vain avautui ja tuntui, että antaa palaa. Tein siis loppuun vaikka olin varautunut keskeyttämään. Tällä kertaa olikin lopussa ihanat venytykset. Selkä , kyljet, jalat venyteltiin kunnolla. Ah. Kun liike pysähtyi hiki virtasi valtoimenaan. Mutta ei hätää, sauna odotti. Kävin pesulla ja kuivasin ihon, otin nipun lehtiä ja luin ja rentouduin. Aloin hikoilla jo 10 minuutin kuluessa, ja voi hyvä tavaton, nyt on  puoliyö, hikoilen vieläkin:) En sentään kirjoittaessa, mutta kun vähän siivosin keittiötä ja olkkaria purskahti jälkilämpö iholle .Saa nähdä miten huomenna. Aamulla on tarkoitus lähteä lenkille ja toimittaa muutamia asioita. Tiistai onkin taas liikuntapäivä. Olo on ihan mahtava juuri nyt. Nukkumaan pitää pian käydä , ehkä unessa tanssin taas käärmetanssia ja tallustelen elefanttiaskelin viidakossa, hakkaan esteet tieltä , ja jyvät viljasta ja kerään kaiken kaksin käsin laariin.
Kun kävin hampaiden pesulla kylppärissä, vilkaisin peiliin. Jäin ihmettelemään miten ihmeessä minulla on noin kuulas ja siloinen iho?  Ihan totta. Kasvoni hohtivat vaaleina, kirkkaina, olen  ollt aina  hyvin vaalea  enkä ota paljon aurinkoa, kun ihoni ei siitä pidä vaan palaa.
Hain oikein lukulasit päähän ja katsoin, että onko näky totta? Oli se, ihoni oli todella kuin parikymppisen neidon. Sen sai aikaan tietenkin erittäin tehokas liikunta ja se kasvohoito, jonka tein . Sain Seijalta Puhdistus voiteen ja kuorinta voiteen. Aika riitti huolelliseen käsittelyyn. Sitä kuorinta vuodetta minä kyllä aioin tilata  nyt alkavalla viikolla sekä  vähän muutakin. Suosittelen muillekkin.  Kyllä liikunta on se perusjuttu, sen lisäksi voi sitten keksiä ihan mitä haluaa. Ihanaa mennä nukkumaan vauvan ihoni kanssa. Toivotan erittäin ihanaa talviaikaa lukijoilleni!

5 kommenttia:

 1. Olet saanut hyvää kuntoilua ja vielä hoidot päälle.
  Ihana päivä olikin sinulla.
  Nyt voikin talviaika alkaa.
  Oikein pirteää sunnuntaipäivää sinulle Aikatherine♥

  VastaaPoista
 2. On sinulla ollut näin kesän päätteeksi, ihana kuntoilu ja hoito päivä, talviaika voi alkaa.Mukavaa marraskuun alkua:)

  VastaaPoista
 3. Hitaasti latautuu aina tämä sivusi aikku, mutta hieno juttu ja kuntoilu on ehdottomasti jees! Oikein kivaa talviaikaa Sinulle, täällä sataa kuinkas muutenkaan? Ja aivan ihastuttava kuvakin oli taas kerran:)

  VastaaPoista
 4. Voi että hieno juttu! Käypi katteeksi, tuollaista kaipaisin!

  Meillä on ollut tosi hieno ja aurinkoinen viikonloppu, just sopiva tekemään hommia pihalla. Onhan sekin kuntoilua, mutta se itsensä hemmottelu olisi paikallaan joskus!

  Siskoni ohjaa zumbaa ja muita tansseja, ja kertoo kuinka kivaa se on. Toinen siskoni käy hänen tunneillaan, ja olen ihan vihreänä kateudesta! :D

  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Onhan täälläkin zumbaryhmiä, mutta kun tulee niin kalliiksi lähteä takaisin kaupunkiin illalla autolla. Pitäisi olla sellainen ryhmä joka alkaisi heti kun minulla työt loppuu, voisin mennä suoraan. Mutta käyn koirien kanssa sitten metsäkävelyillä, auttaa se edes pikkasen!

  Minä en voi käyttää kävelysauvoja kun on aina koirat mukana, niissä onkin sauvaa tarpeeksi! Meinaavat vetää minut nurin joskus, kun näkevät naapurin kissat! :D

  En kyllä saa kotona tuollaista urheilua harrastetuksi, on muka aina niin paljon muuta, eikä se ole yksin kivaakaan.

  No, sainhan minä nyt esim. koko pitkän viikonlopun sahatuksi puita moottorisahalla, ja kannoin aikamoiset läjät liiteriin ja sisällekin!

  VastaaPoista