sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Marraskuun Tunnustuksia

TUNNUSTUS.


Aili-mummolta sain hänen sivultaan Aili-mummon arkea Tämän tunnustuksen.
Lämpimät kiitokset, AILI- mummo, tämän johdosta! 
Aili-mummolla on hyvin monipuolinen blogi. Hän on kirjailija, runoilija ja historian kertoja. Hänen kertomuksensa menneisyydestä ovat niin elävästi kirjoitettu, että niihin on helppo mennä lukijana mukaan. Arvostan Aili-mummoa erityisesti historian tuntemisesta ja sen tutkimisesta ja kertomisesta jälkipolville. Aili-mummo on myös loistavasti ottanut lapsenlapset mukaan runojensa kuvitukseen. Lasten piirtämät kuvat ovat ihastuttavan piristäviä pienissä lasten loruissa ja runoissa. Maaseutu ja sen nykyiset huolet ovat myös esillä Aili-mummon blogissa Elämä kaikkine puolineen on kerrottu . Ailista on tullut ystävä, jonka sivulla poikkean lukemassa milloin iltasatuja lapsenlapsille kuin tutkimassa menneisyyden jännittäviä tarinoita. Myös valokuvia Aili-mummo on ottanut paljon ja kehittänyt myös vanhoista kuvista harvinaisia kuva koosteita.


Minun on tehtävä 10 tunnustusta, mistä pidän tai mistä en pidä.
Varmasti muistan vielä asioita, joita en ole vielä kertonut. Toivon niin.

1. Lempivärini: Valkoinen on aina kiehtonut eniten. Käytännössä käytän kaikkia värejä vähän vuodenaikojen mukaan.. Joulunaikaan eniten lämmintä punaista .

2. Lempieläin: Hevonen on uljas eläin. Pidän myös kissoista ja koirista. Itselläni ei ole mitään eläimiä nyt, mutta lapsilla on ja ystävillä. On kivaa huomata, että eläimet pitävät minusta.

3. Onnennumero: Sanotaan 25. Se on syntymäpäiväni, nimipäiväni ja tyttäreni syntymäpäivä , se on toiminut onnennumerona jopa ruletissa, eräs mies pyysi sanomaan numeron ja sanoin tämän, hän voitti hyvin suuren summan.

4. Lempijuomani: Raikas vesi, sitruunalla piristettynä. Joskus juhlissa lasi viiniä.


5. Facebook vai Twitter: Facebook on ollut jo vuosia.


6. Mistä pidät: Rehellisyys on perusjalka. Kyky kuunnella ja keskustella rakentavasti. Hyvä huumorintaju on hyvä lisäke, kenelle vain, mutta siinäkin pidän lähinnä tilannekomiikasta. Toisten vahingolle nauraminen ei ole hauskaa.

7. Lahjojen saaminen vai antaminen: Molemmat ovat mukavia, mutta jos on valittava niin antaminen tuo enemmän iloa. Olen kyllä riemuinnut saamisestakin ja siksi onkin hyvä jakaa lahjoja eteenpäin, kun tietää kuinka iloiseksi mieli voi tulla.

8. Lempimuotosi: Iloinen hymy ja vilpitön nauru. Lastenlasten rakkaus. Ystävän halaus.


9. Lempipäiväsi: Jokainen terve päivä on kiitollisuuden aihe.

10. Lempikukka: Ruusut, Orkideat. Kesällä Luonnon kukat. Apilan kukan tuoksu tai metsän Vanamon hurmaava haju.


Jaan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville:

Lämpimät onnitteluni kaikille tunnustuksen saaneille! Oikein ihanaa marraskuuta kaikille lukijoille toivottaa Aikatherine!

http://kaarnikankuvat.blogspot.com/
http://aikaontaikaa.blogspot.com/
http://arleenansanomat.blogspot.com/
http://helmiina49.blogspot.com/
http://jarjellajatunteella.blogspot.com/
http://seijanelm.blogspot.com/
http://teuvonkuvat.blogspot.com/
http://valokinrunokontti.blogspot.com/Lämpimät onnitteluni kaikille tunnustuksen saaneille!


Oikein ihanaa marraskuuta kaikille lukijoille toivottaa Aikatherine!

Jakakaa iloa eteenpäin. Ihan niin monelle kuin haluatte. Tahtoisin antaa tunnustuksen kaikille lukijoilleni ja vielä heillä joita itse luen, jotka eivät ehdi lukemaan ja mielenkiintokin voi olla valokuvien, musiikin, tai muun taiteen kuin myös ihan arjen, työn ja perheen pyöritystä. Jokaisella on omat harrastuksensa lisäksi. Kenenkään ei ole velvollisuus jatkaa tunnustusten jakamista. Tämänkin asian tekeminen saa olla mieluinen tehtävä , kannustus ja kiitos ystäville.

16 kommenttia:

 1. Kivat tunnustukset teit.
  Onnea vain tunnustuksesta.
  Iloisia ilmeitä, lempeitä hymyjä ja terveitä päiviä toivotellen/ sylvi

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon kiitoksia tunnustuksesta.Otan sen kiitollisena vastaan.
  Olen nykyisin ollut aika laiska bloggaaja,mutta toivon että tämä tästä piristyy.Nyt on ollut niin paljon kaikkea,ettei ehdi kaikkea.

  Kiitos myös kun olet käynyt laittamassa kommenttia blogiini.Oikein mukavaa talven odotusta ja joulunkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Syli ja onnea myös sinulle, olit siellä rinnallani. Samoin toivon ihmisille yleensä lempeyttä ja kärsivällisyyttä, ja terveyttä kaikille. Se on voima joka pitää meidät elämässä mukana.

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä JaanaElina, valitsin tällä kertaa myös näitä blogeja joissa silmä lepää kun katselee kodin ja käden taitojen luovaa kauneutta. Joskus niistä saa kantavia ideoita omaankin kotiin..Valoa iloa ja lämpöä myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Lämmin kiitos tunnustuksestasi. Yritän ehtiä tekemään vastausbloggauksen. Elämän kiireet vain tahtovat haitata tätä bloggailua. Vierailen täällä blogissasi lukemassa ihania runoja ja katselemassa lempeitä tunneliaia Kiitos niistä.

  VastaaPoista
 6. ONNEA tunnustuksesta:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Aikatherine, näistä kauniista ja liikuttavista tunnustuksistasi<3

  Olet oikea Valonkantaja, joka tuo iloa ja valoa meille toisille blogisteille!

  Paljon Onnea sinulle, ja terveyttä<3

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kaarnikka, toivon sinulle kaikkea hyvää ja tunnustuksen ansaitset kauniista blogistasi. Sen eteenpäin jakaminen on sitten kun on aikaa ja tahtoa. Pakollistahan se ei ole.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Ritva! Tämä tunnustus oli jälleen täysi yllätys, mutta mukava sellainen. Tein saman tien, ei jäänyt roikkumaan tekemättömien listalle.

  VastaaPoista
 10. Kiitos tunnustuksestasi, ne lämmittävät aina mieltä!

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Ja ja, Kiitos Aili-mummo. Että valonkantaja.. Sitten täytyy pitää lyhty kädessä ja tehdä vielä enemmän töitä .
  kun nimimerkkini Ajatellaan Aikatherine oli siepattu Amerikkaan , eräälle miehelle nimeltä Ric. Päätin taistella oikeuksistani, sitä ei oltu rekisteröity, mutta nyt on. Tein uuden Dynaamisen sivun. Aikatherine ajatuksia ja kuvia. se on nyt rekisterissä minulla ja kiva kun sain sellaisenkin sivun. En laita sinne kuitenkaan mitään vanhoja vaan se on nyt puhtaasti ajatusteni ja kuvieni sivu. Kunhan niitä kuvia saan otetuksi . Olisi ihanaa saada kunnon kamera. hei joulupukki, kuulitko?

  VastaaPoista
 12. Kiitos Susa ja onnea sinulle, sekä lämpöisiä tuikkujen lepatusta. Iloa ja onnea syystalveen.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Katri ystäväni. Olen sanaton..Sinulla on suuri ja lämmin sydän..

  Lämpöinen hali helmiinalta:)

  VastaaPoista
 14. Kiitos oikein paljon Aikatherine tunnustuksesta.
  Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 15. Helmiina ystäväni, toivon mukaan, minulle on aina ilo lukea sivultasi kaunis ajatus tai kuulla ihana musiikki . Pidän monipuolisuudesta. Se varmaan näkyy myös omassa blogissa, on sitä sun tätä. Ussi aikatherine sivu tulee pysymään tiukasti nyt lyhyissä omissa ajatuksisssani määrätyistä aiheista ja lisänä on kuvia tai musiikki. siellä ei ole lukijasivua, mutta kommin voi jättää käymnnistä. aiheet ovat nyt vakavia.

  VastaaPoista
 16. jesstas olen väsynyt.. kiitos ja onnea seija! katsoin mt3 katsomosta kaikki tansii tähtien kanssa ohjelmat putkeen, nyt mun aivotkin tanssii.

  VastaaPoista