sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lupauskuvan lähde on Nasa. Siinä näkyy maailmankaikkeuden synnystä kauniisti yksi osa..
näyttää kuin Luoja jumalan sylissä olisi vastasyntynyt lapsi kehdossaan.
Ehkä onkin, aika jota tämä kuva kuvaa on tapahtunut niinkauan aikaa sitten.
Silloin joskus, kun ihminen syntyi maailmaan hän eli ihanassa paratiisissa, luonto oli puhdasta , vesi oli saastumatonta, helmeilevän kirkasta, metsät, lehdot ja niityt kasvoivat villinä ja luonto ravitsi ihmisen.


Jumala lupaa, uudeksi minä teen kaikki..  Aivan kaiken hän luo uudeksi..
No kun tämän kaiken, miksi ei jatkaisi luomistyötään.. Ehkä olemmekin vain pieni siru maailmankaikkeudessa, ja joskus, sitten joskus kaikki on uutta..

Toivon että en syntyisi uudestaan ennen sitä aikaa.. Mikäli nyt yleensä kukaan syntyy uudestaan fyysisesti.  Henkisestikin syntyminen uudesti on hyvin vaikeaa.. Olen omaksunut kaikki nämä maailman mallit. Haluan repiä ne irti itsestäni ja polkea jalkoihini. Haluan särkeä vihan ja katkeruuden maljan , joka on kaikkialla yli vuotava. Haluan repiä itseltäni ahneuden kädet ja valheen verhot, haluan olla vapaa ja irti kaikesta mikä saastuttaa mieltä.. Käännän selkäni kaikelle mikä löyhkää mädälle  tahdon haistaa puhdasta tuulta ja tuntea ihollani ikuisen auringon lämmön. Tahdon riisua typerät opit ja väärät asenteet.
Tahdon tässä elämässä vielä elää rauhassa todellisten ystävien kanssa. Seurata rakkaimpieni elämää ja huolehtia kaikkein pienimmistä. Tahdon luovuttaa pois rajat ja muurit.. Olla vain kevät auringon kultaamalla mäellä ja katsoa miten ensimmäiset kukat puhkeavat lumen ja jään alta.
Olkoon tämä kevät mitä ikinä onkin, niin toivon kestän kaiken, myös ikävät asiat ja mietin vain hetken niiden turhuutta ja päästän ne menemään.. Kuin syntyisin tuohon kuvan kehtoon, niin tahdon..

7 kommenttia:

 1. Hieno kuva, aikatherine<3

  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle<3

  VastaaPoista
 2. Olkoon toiveensa ja kaikki on kunnossa maailmankaikkeudessa. Kaunis kuva.

  VastaaPoista
 3. Olen hyvin iloinen minun myöntää neuriwoman blogiisi. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. La primavera ha llegado y como dices tu es un tiempo de renovación y contigo estoy en esos deseos y esas esperanzas de renovarnos, expulsar todo lo malo que tenemos, vemos y alcanzamos y llenarnos de amor hacia nosotros, hacia nuestros amigos y hacia la naturaleza.
  Hago botos para renovar y cambiar hacia una perfección en libertad.
  Un beso.

  VastaaPoista
 5. Oi, miten kaunista niin kuva kuin teksti. Tämä sopi hyvin aamuhetkeeni, tästä on hyvä lähteä tähän päivään, kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä tekstistä..

  Blogissasi pistäytyminen on ihanaa.. täältä voi ammentaa uutta ajateltavaa..

  Myös viimeaikaiset, kuvataiteilijoita käsittelevät kirjoituksesi ovat olleet todella antoisia. Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. aikatherine kirjoitti...

  Aili mummo, kiitos nasalle kuvasta. heillä ne on ihmekamerat, niitä kuvia on mahtavaa katsella. ja ne synnyttävät joskus jopa tarinan.
  4. huhtikuuta 2011 4.52
  aikatherine kirjoitti...

  Neuriwoman toivon pikaista parantumista. Kiitos ajatuksestasi.
  4. huhtikuuta 2011 4.53
  aikatherine kirjoitti...

  Iglesiasoviedo Gracias mi querido amigo, has dicho bien, realmente espero un mejor momento en cualquier lugar. Ha habido demasiada tristeza y dolor. sí un poco enfermo, pero puede ser molestado en leer y escribir un poco. Quiero arrojar todo lo negativo de mí aquí y ahora. ¿alguien quiere el dolor, ya veces sólo entrar, sino que viene el viento y toma todas las mennessään meditaba esta mañana .. Tengo una música maravillosa y el hecho de que espero que enviar una oración a todo el mundo.
  4. huhtikuuta 2011 5.03

  katille kiitos..

  VastaaPoista