lauantai 2. huhtikuuta 2011

Rauha


TAHDON RAUHAA MAAILMAAMME.

Tahdon kauniin, rauhaisan planeetta maan,
 jossa kaikilla on oikeus elää onnellisena.Kutsun Sinut mukaan visualisoimaan rauhaa ja tasapainoa tälle rakkaalle maapallollemme. Voit olla mukana itsellesi sopivimmalla tavalla, sillä mikä tahansa tapa on oikea. Jos tahdomme niin voimme vaikuttaa paljon ja yhdessä olemme vielä enemmän.


 rukous maailmamme ja kaiken elollisen puolesta. Voimme tehdä muutoksia jo omassakin elämässä, elämällä yksinkertaisesti ja tuhlaamatta maailman energia lähteitä. Voimme säästää lähes kaikessa ja kierrättää ja uudistaa vanhaa. Auttaa hädässä olevia antamalla siitä vähästä mitä meillä on. Jo yhteinen globaali toiveemme luo tilaa hyvyydelle ja rauhalle. Muutos ei tapahdu heti, mutta se tapahtuu hitaasti mutta varmasti. Nyt  on aika anoa, että meille annettaisiin.. Rauha kaikille..

1 kommentti:

  1. Olen mukana jo, ihanaa nähdä kuinka Sarin lähettämä sanoma leviää, vahvistuu ja voimistuu. Äärettömän kauniin videon olit löytänyt. Tuli ihan vesi silmiin. Meillä on niin kaunis maapallo ja luonto. Toivotaan, että ihmiset oppisivat arvostamaan ja suojelemaan sitä, sekä toisiaan.

    VastaaPoista