keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Katso, ilo on lähimpänä sinussaKlikkaa otsikkoa, musiikki ilosta ja unelmoinnista on siinä. 
                                                   

Elä päivät hymyillen, vaikka läpi kyynelten. Unelmoi  jaa hyvää  ja yllätyt.
Jokainen  hetki  on heijastus  hymystäsi ja rakkauden teoista.
Ei säästetä lempeitä sanoja  vaan tallenetaan  lempeät, rakkauden, toivon ja helyyden sanat. Talleta.Talleta.Talleta:    En koskaan lakkaa unelmoimasta. Unelmoi sinäkin!
poistetaan:  Kaikki paha mieli. Puhallan ne ulos kuin iso paha susi!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa, tehdään niin.
  Täyttä totta.
  Voi kun voisikin delettaa niin helposti kuin koneella!
  yritetään.

  VastaaPoista
 2. Aikatherine, que alegria conhecer essa sua página.
  Muito boa porque tem suas palavras, reflexões, eu amei.
  As palavras acima me emocionaram, até chorei.
  Eu sonho, luto e busco um país, um mundo melhor e não desisto.
  O que me tira as forças são as injustiças cometidas por pessoas que você confia, quer o bem e decepciona a gente.
  Mas, lendo as palavras acima você me deu força, então vou deletar a amargura, a raiva, a decepção. Vou por um sorriso no rosto e seguir caminhando.
  Obrigada querida por poder compartilhar com você.
  Beijo no seu coração, muita saúde e fique com Deus.
  Rosa

  VastaaPoista
 3. Hyviä neuvoja, joskus niin vaikea noudattaa. Voi kun saisikin deletoitua kaiken pahan maailmasta.

  VastaaPoista
 4. Hei. On niin mukava lukea sinun kirjoituksia kun sulla on sitä huumoria.Oletko ajatellut julkaista kirjana?
  Meillä täällä Ruotsin länsirannikolla on kuiva ja lämmin vappu- on ollut ihan liiankin kuivaa. Viikon päästä kielot kukkivat ja tuomi alkaa kait samoihin aikoihin kukkimaan. Göteborgissa Chalmeristit (teekkarit)
  juhlivat paljon - mutta meillä on rauhallista. Meiltä on 1,5 tunnin ajomatka Göteborgiin mutta olemme kotosalla.
  Käy nyt Amantaa katsomassa. Hyvää Vappua.
  Vickan ja hovikunta

  VastaaPoista
 5. Odotan tässä lähtöä kun menemme kuuntelemaan kevätlauluja. Se Göteborg muistuttaa vähän Helsinkiä kun on niitä raitiovaunuja. Asuin Göteborgissa 6 vuotta. Hyvää illanjatketta.

  VastaaPoista
 6. aikatherine kirjoitti...

  olivieno olet oikeassa , emme (ehkä) pysty poistamaan pahaa maailmasta, mutta voimme poistaa sen omasta elämästä. Se tarkoittaa, että teen tietoisen päätöksen karistan kaikki negatiiviset asiat pois elämästäni. Ainakin jos ne ovat ihmisiä. Ei kannata riippua ihmissuhteissa, joista tulee vain surua. Ainut mitä en voi poistaa on sairaudet, mutta minulla on enemmän henkistä voimaa kestää myös reumakipuni, valittamatta siitä , ja jos välillä valitan, rakkaat ihmiset ymmärtävät, sanovat: että menehän leposille ja joskus joku hieroo kipeitä niskojakin. Ajatukset ovat valoisia, kun ei ole ristiriitaisia tunteita.

  Maailman tapahtumille ja muiden muuttamiselle minulla ei ole voimia, kaikki lähtee vain itsestäni se jos pystyn antamaan iloa lähimmäisille voi levitä myös eteenpäin. Se on ainut tie itsestä ulos. Antaa ja tehdä rakkauden töitä ilman pyyteitä.
  29. huhtikuuta 2011 12.36
  aikatherine kirjoitti...

  Hauskaa Vappua Vikkan, kiitos meille on luvattu vähän sateita. Jätän Amandan lakittamisen nuorille.. Menen Noita-akaksi 9 vuotiaan tyttären pojan synttäreille huomemnna! Siinä vasta hauska Vappu! Saan oikein pukeutua iloiseksi kiltiksi noidaksi! Ja sit vaan taion liirum laarum hokkus pokkus karkkeja ja muuta kivaa. Olen viettänyt Göteborissa yhden juhannuksen tyttäreni luona siellä oli ihanan rauhallista silloin, kun kansa oli mökeillä. Me kuljimme siellä eläintarhassa, ja vähän joka puolella, näin hyvin paljon ja huomasin, että suomalaisia asukkaita oli siellä paljon. Vieläkin siellä on pari etäisempää sukulaista. Kiva kaupunki.. Muistan etenkin kukkivat kirsikkapuut, ihailin niitä ja ruusuja.. niitä oli paljon ulkona.. tervehdin lämmöllä..juuri nyt kuuluu ikkunan läheltä iloinen linnun viserrys, ihana ääni, lähettää sulle terveisiä .

  VastaaPoista