maanantai 25. kesäkuuta 2012

Jännärin tilanne nyt

  Kopion  Mustiksen  tekstistä tämän hyvän yhteenvedon tarinan tähän asti kirjoittaneista,ja lisään nyt  aina uusia..
 Uusia kutsuja lähetän  myös yhä! En hellitä, ennenkuin tuntuu, että tarinan loppu häämöttää. Laivan miehistöä ja kappaaja ja kateissa olevia ihmisiä kaivataan yhä.. 
                                                                             

"Aikatherinen pohjustamaa tarinaa ovat kuljettaneet muunmuassa runotyttö Marja-Leena, Luen ja kirjoitan blogin Paula, Iso peikko, Una, Sylviira, Kertootarinaa ja nyt sitten Plaza de Mustiksen Tarantellaleski, joka sekoitti pakan haluamallaan tavalla:)

Henkilöitä, joihin olemme tarinassa aiemmin törmänneet ovat:


Jaska, Markus, Onni, Risto,Petri, Paolo, Ric, Kaarlo, Antti, Matti, lempinimeltään Masa, Helena, Liisa, Kristiina, Ellen, Sue, Susan, Säde ja Pauliina. Lisäksi Varjojen saarelle eksyneisiin kuuluvat seuraavat pariskunnat eli toisiinsa 20 vuotta sitten tutustuneet, mutta edelleenkin toisiinsa lämpimästi rakastuneet Annikki ja Kalervo, englantilaiset Richart ja Isabel, joiden rakkaudesta ja unista ei ota itse vanha Erkkikään selvää, sekä ruotsalaispariskunta Peter ja Yvonne, hurmaava sairaanhoitajatar Maria Engell ja huonouninen, vanhempi herrasmies Lasse.
"

tarinaa ovat jatkaneet nyt Kiiris , uudella henkilöllä  Rilla  johon vastasi   Arleena  ja tarina sai jo kohti ulappaa käänteen. Ystävät löysivät toisensa ja ehkä tämä joukko jättää toiset saarelle...

Aikku:  vai jättävätkö?   Mitä tekee komisaario?   Onko Maria toipunut?  Ettei vaan olisi itse laivan kaappaustakin yrittänyt  saarella ja missä on  laivan henkilökuntaa ?  
Heitä jotka tiesivät jokseenkin tarkasti missä  juuri nyt ollaan..
                                                             
 - tarinan kehittely jatkuu toivon.. Kaikki kutsutut mukaan! 

Ja itsekkin voi ilmoittaa jos on halukkuutta luovaan mielikuvitus jännäriin..  kommiin vaan  nimmari ja ilmoitus;  - osallistun-                  

12 kommenttia:

 1. http://kiirepakolainen.blogspot.fi/2012/06/jatkotarina-varjojen-saari.html

  Heippis. Tuon linkin takana on Kiirisken tarina.
  Lyhyenläntä juttu on, lisäsin täytteeksi muutaman kuvan. jos kieliopillisia häikkiä, niin korjaa vapaasti ja muutenkin. En tiedä onko tämä jatkoa edelliseen.... en oikein osannut.. sellainen tilannejuttu vaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia katris:) Yritin parhaani vaikka vähän solmussa olinkin:) Kiiriksen blogi avautuu etusivua klikkaamalla vaikka se alkuun herjaakin että blogia ei löydy?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kutsusta, tulen mukaan... kuitenkin alkukesän ajan sanat ovat olleet vähän hakusessa ja tähänastiseen tarinaan syventyminenkin ottaa aikansa joten päästän mielelläni jonkun vielä tarinoimaan ennen minua.

  VastaaPoista
 4. Miälenkiintoista peikosta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mustis, Peikko, Kiiris, Ja oikein hyvä teksti Kiiris. Kiitos osallistumisesta kiireestä huolimatta.. Kiva kun Demetriuskin tulee mukaan, tervetuloa! Olen nyt lomalla ja en oikein osaa käyttää tätä läppäriä, ja jengi kiljuu, että heti ulos.. joten on mentävä...palaan kotikoneella tutkimaan tuloksia ylihuomenna.. Nyt pitää mennä ..tuli vauhtia mummun koipiin,,

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Jatkoin Kiiriksen tarinasta. Tarina löytyy blogistani. Keräätkö tarinat yhteen jossain vaiheessa.
  Hienoahan olisi, jos Varjojen saari olisi omana bloginaan, mutta se lienee aika vaivalloista.

  VastaaPoista
 7. kiitos Arleena, tekstisi on julkaistu, nyt Kiiriksen jatkoksi.. siihen se sopikin erittäin hyvin..

  VastaaPoista
 8. Gracias por tener en consideración mi foto, por supuesto que la puedes utilizar en el lugar que tu consideres oportuno, no es necesario que me pidáis permiso ni ahora ni nunca, mis fotos están a tu completa disposición.
  Un beso.

  VastaaPoista
 9. Gracias José, declaro que sí, si me puedo poner fotos en una historia y añadir una propiedad

  VastaaPoista
 10. Voi kun jännää...avasin vasta koneen muuton jäljiltä, enkä juuri nyt voi syventyä jännärikirjailijaksi..mutta tulen pian tänne uudestaan! Onkin aika metkaa kokeilla osaako jännäriä kirjoittaa..?
  Terveisiä, toivottelee Anna

  VastaaPoista
 11. Osuuteni on valmis mutta vuodatuksen ongelmien takia minun täytyy lähettää se sinulle emaililla (jonka ehkä näkisin kommentesistai blogissani jollei niitä ongelmia olisi...) joten voisitko lähettää minulle mailia tsihvo67(kissanhäntä)gmail.com niin saan osoitteen.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Deme, tekstisi on erittäin hyvin mietitty ja nostaa jännitteen nyt huippuunsa, toivon pian uutta jatkajaa tarinalle. kutsuja olen lähettänyt, toivottavasti vielä löytyy osallistujia.

  VastaaPoista