lauantai 3. syyskuuta 2011

SyystalkootTaloyhtiössämme pidettiin syystalkoot, väkeä oli sekä haravan varressa että lapiotöissä, hieno asia oli myös se, että ongelmajätettä kerättiin , ja sen hoiti talonmies  ja vältyttiin  täyttämästä  roskiksia  vanhoilla rikkimeneillä imureilla ja muilla vastaavilla.. Vanhat televisiot ovat myös ongelmajätettä ja ainut viisas tapa on hoitaa ne oikeisiin keräyspisteisiin.. Kivistön ongelmajäte keskus on lähin, johon Hesan alueen ihmiset voi toki itsekkin viedä  vanhat koneet, pikkuautolla vietynä se on vielä maksutonta, mutta bakulla ja isommilla menee jo maksu.. Ilta päättyi grillin herkkujen parissa ja hyvin kelpasi , ulkona oli suotuisa sää ja lapsetkin osallistuivat leikin välissä haravoimaan.Ilta päättyi saunomiseen ja sielläkin kävi varmasti moni pesemässä hiet pois. Minä olin niin ahkera, että väsyin enkä jaksanut mennä omaa suihkua kauemmas.

Nyt valmistaudutaan talven tuloon.. Vielä kukkivat viimeiset kukat, pihlajan marjat ja ruusupensaiden marjat punertavat.. Lehti puusta varisee ja kultaa vielä nurmikot, mutta se saa jäädä ravitsemaan maata lumen alle . Sateet ovat pitäneet kasvuston yhä hyvin vihreänä ja onhan lämpötilakin pysytellyt päivisin noin  18+  yöllä  jo on ollut viileämpää..

Minä jään nyt muutaman päivän tauolle.. Lähden matkalle ja tuskin otan yhteyttä yhtään mihinkään.

Toivotan kaikille lukijoilleni mukavaa viikkoa ja aurinkoisiakin päiviä sateen lomassa.. Ennenkaikkea toivon hyvää terveyttä ja iloista mieltä.. http://youtu.be/DLr1oWjIC44

5 kommenttia:

 1. Mukavia nuo talkoot,mekin teemme kaikki työt talkoolla tässä rivitalossamme,kaunis piha teillä on,oikein hyvää matkaa:)

  VastaaPoista
 2. Precioso reportaje de ese barrio y de ese magníficos y amorosos jardines.
  Un abrazo.

  VastaaPoista
 3. Kivat talkoot teillä.
  Yhdessä on hauska tehdä puhdasta.
  Kiitos talon pihakuvista. Kauniilta näyyttää.
  Oikein hyvää ja siunattua matkaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa yhdessäoloa nuo talkoot. Meillä talkoillaan vasta parin viikon kuluttua.

  VastaaPoista
 5. Niin ja talkoiden jälkeen oli näin siistiä!

  sauna oli lämmin ja makkara hyvää. Olutta ja limpsaakin oli yllin kyllin

  VastaaPoista