sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Keijut

Tänään lähti taas yksi maitohammas lapsenlapselta ja se laitettiin hyllylle, että Hammaskeiju löytää sen ja jättää siitä pienen lahjan, niin sattuipa somasti  läsnä oli myös naapurin pari vuotta nuorempi tyttö joka sanoi tomerasti: - Ei Hammaskeijuja ole, meidän äiti on niin sanonut..

Ai jai lapsen lapseni säikähti ja suhisi hiljaa:  -  On niitä, olen aina saanut lahjan, niitä ei vain näe ja siksi sinun äiti ei tiedä että Hammaskeijuja on ihan oikeesti..

- Eikä ole väitti tyttö, ei ole Joulupukkiakaan.

-  Kyllä meillä on käynyt joka joulu ja aina Joulupukki on tuonut  lahjoja joita olen toivonut, puolustautui lapsen lapseni.

Illalla käytiin nukkumaan ja  luettiin iltasatu ja sammutin valot ja kuiskasin lapselle :  Katso nyt tarkkaan niin voit nähdä kun keijut lentävät ilmassa.  Ja todentotta.  Me molemmat nähtiin miten pikkuriikkiset Keijut liitivät ihan katon rajassa ja ne vaihtoivat väriä punaisesta siniseen, oranssiin ja vihreään, ja ihan hohtavan hopeisiin.

Nyt me nukutaan ja aamula katsotaan mitä Hammaskeiju on antanut, se oli sentään aika nätti pieni hammas.
Kun ei kaikkea voi nähdä, niin pitää uskoa unelmiin silloin voi löytää jotain ihan yllättävää. Karkkia Hammaskeiju ei kaiketi kuitenkaan anna.  Ehkä mielummin uuden hammasharjan ja mintun raikasta hammastahnaa, ehkä vielä jotain jota ei unen läpi näe

4 kommenttia:

 1. Iso halaus ystävälleni.

  VastaaPoista
 2. kiitos Neuriwoman on kiva vierailla sinun hyvin paljon ajatuksia antavilla sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Gracias por tus comentarios y tus visitas.
  Me alegro que pases unos dias en el pais vecino Portugal, en el Sur en el Algarve un lugar precioso para tomar el sol, comer buen pescado y relajarse.
  El Portugués es un idioma muy diferente al Finlandes, pero los portugueses son muy amables y harán todo lo posible para comunicarse contigo por lo que como veras no tendrás ningún problema y te encontraras muy bien entre ellos.
  Este Agosto estuve en Helsinki durante un crucero por el Mar Báltico y me encanto tu pais.
  Este es el Blog de una amiga fotógrafa que vive en Faro, capital del Algarve, http://fotosinfonia-elena.blogspot.com/, seguro que ella te puede aconsejar y ayudar.
  Un beso y mis mejores deseos de felicidad.

  VastaaPoista
 4. Gracias a mi amigo José, me encontré con el blog de ​​Elena, quizá a veces no tiene tiempo para responder. Es emocionante ir al viaje solo, pero yo no puedo preocuparme por nada. Gracias por la amabilidad, es una cosa maravillosa para aprender nuevas

  VastaaPoista