lauantai 13. lokakuuta 2012

DIILI

Minulla on joulupukin kanssa Diili-.   Tästä johtuen en ehdi kirjoitella vaan  valmistan pikku pajassani pieniä ja pehmoisia joulu paketteja.  musiikki jota olen ladannut aiemmin niin tähän kuin musiikki kansioon soi taustalla kun sormet suihkii.
laitan nyt muutamia kuvia, monet luomukseni ovat hyvin uniikkeja  eli ihan itse suunniteltu .


 tässähän näitä jo onkin. minulla on useita töitä kesken, sukkia kudon kun kädet on jo väsyneet ,  pipot syntyvät yksi päivässä.  itselleni tein vaalean paljetti koristelangalla lämpimän myssyn, sen tein kutomalla ja siitä tuli ihan vähän reilu, mutta ei haittaa, jos on kova pakkanen alle voi sitaista vaikka ohuen huoivin.
Vaaleasta langasta teen liiviä pakkas ilmoille.. se on vielä hyvin kesken, onpahan puuhaa.  se selittää miksi en paljon kommaile, vilkaisen kyllä vaki sivustoja, luen jos on mielenkiintoista juttua.
lahjat pitää toimittaa pukille jo puoli välissä joulukuuta, kun on lippu etelän aurinkoon, toivottavasti, mistäpä tuota tietää, säät on epävakaita joka puolella.

Haastan kaikki lukijani  joululahja diiliin.. miehet voi maalata tai veistää jos ei osaa neuloa, no joo, kyllä ihanat runotkin on ihania lahjoja.  katsotaan ehdinkö sellaisia duunaamaan.
rakkaukertomuksia olen jo lupaillut, keskityn niihin sitten siellä lomalla, ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu kun on sellainen impulsiivinen tuulispää kuin minä liikkeellä..

toivotan ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle sivulla poikenneelle ja nyt jatkan taas kutomista..kili kili, sanoo puikot..ja kynttilät luovat tunnelmaa hyvän musiikin soidessa, mieli vaeltaa, mutta enpä kerro vielä missä.:)5 kommenttia:

 1. Kyllä pukin kelpaa sitten jaella noita pehmoisia lämpöisiä paketeita. niitä lähtee täältäkin aikalailla. Koitan saada mahdollisimman mmonta pehmeää itsetehtyä pakettia muistamisiin. Jotenkin se vain tuntuu niin hyvältä.
  Oikein kutomisrikasta viikonloppua ja uuden alkua!
  hyvää odotudta lomaan!

  VastaaPoista
 2. Suloisia neuleita! Noita tosiaan kelpaa laittaa joulupukin konttiin odottamaan. Itsellänikin puikot kilisevät, lähinnä sukkia syntyy tällä hetkellä. Viihtyisiä neulomisia ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania neuleitä, kyllä varmasti kelpaa lapsenlapsille!:DDD
  Minäkin olen neulonut sukkia viidelle ihmisen alulle..;)))

  Oikein kaunista sunnuntaita sinulle, Aikku!<3333

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita neuleita! <3 Lapsenlapsesi muistavat nämä lahjat varmasti koko elämänsä. Isoäidin tekemät lahjat ovat ihan erityisiä, niin muistan omasta lapsuudestani <3

  VastaaPoista
 5. Suloisia ovat, kyllä on ihana saada omatehtyjä lahjoja ja hyvä haastekin Sinulla oli aikku:) Tilauksessa ovat tähtisukat, mutta voi olla että ostan vain laamapaidan eräälle ystävälle, jolle se on mieluinen, nyt mietin jo pää kuumana lapsenlapsia ja muutamaa kaveria ja omille lapsillekin jotakin tottakai. Patalappuja olen joskus ommellut tähtimallilla, nyt voisi virkata vaikka joulutähtiä, eli ihan tähtiin menin tästä jutusta:)

  VastaaPoista