sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Lahja


Blogi ystävä, Iglesiasoviedo, jota olen suurella mielenkiinnolla  seurannut hyvin monesta syystä. Josella on aivan upeita valokuvia,  kaikki taide, tiede, filosofia, ajattelu ja myös arki maailman tapahtumat ovat hänen sivuillaan.Hänellä on myös omia videoita, joita lukija voi tilata itselleen. Tietenkin hänellä on myös erittäin  upeaa  muutakin musiikkia .  Jose on saanut palkintoja, tunnustuksia ja lahjoja  paljon.

Tämän lahjan hän sai blogiystävältään Marialta. Jose  lahjoittaa tämän
luz de sol    Auringon valo
hienon lahjan kaikille omalla sivullaan vieraileville , haluamatta  eritellä 12 uutta  lahjan saajaa.. Sain häneltä vain kehoituksen käydä katsomassa  ja ottaa lahja jos haluan..

Minä kiitän sinua Jose lahjasta.. Arvostan sitä ja päätin tehdä samoin. Tämän lahjan saa ottaa  kaikki  lukijani ja te jotka annatte kommentteja  tälle sivulle.   Vietetään ihanaa lomaa ja levitetään hyvää oloa  toinen toisillemme.. Jos olet lukija joukossa , joka näkyy sivu paneelissa. Ole hyvä ja ota lahja.. Voit lahjoittaa sen eteenpäin omille lukijoillesi . Sydämellinen kiitos Jose, olen sinun polkujasi seuraten löytänyt  monia ihania taide, kuva  ja varsinkin rakastamiani  runo ja kertomus  blogeja..   Oma käsitykseni on se, että juuri erilaisuus on suuri juttu, kaikki antavat itsestään aina jotakin , kommenttien ja lahjojen  kanssa  syleilemme koko maailmaa.. En ole yhden ystävä, olen kaikkien , olen yksi muiden joukossa..




iglesiasoviedo      

20 kommenttia:

 1. Muchas flecidades por este merecido premio, amiga mía, te mereces este y todos los que te vendrán y gracias por compartirlo con tus amigos, recibe un fuerte abrazo amiga Aikatherine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jul 4, 2011 08:05 PM

   Gracias Paco, yo no he hecho nada mucho, estoy contento de que me las arreglé para hacer algo. No tengo nada en particular, cuando mi interés es muy amplia .. He leído el escrito. Escucho música, piirrränkin, y la práctica de la fotografía .. Estoy interesado en todos los dedos de los pies hacia el espacio exterior ..

   Poista
 2. hola Aikatherine,
  Felicitaciones por este Premio. Aprecio mucho tu gesto de compartirlo conmigo, te has acordado d emi. Muchas gracias, amiga.
  Lo colocaré en mi blog PremiosRegalosSonrisas ahora mismo.
  De nuevo muchas gracias.
  No olvides que te quiero te recuerdo.
  Estaré de vacaciones en el mes de Julio. Nos veremos en Agosto.
  hasta pronto, amiga
  un fuerte abrazo^^

  Translation of Google:

  Aikatherine hello,
  Onnittelut tästä palkinnosta. Arvostan elettä jakaa sitä kanssani, olet sopinut d EMI. Paljon kiitoksia, ystäväni.
  Laita se blogiini PremiosRegalosSonrisas nyt.
  Jälleen kiitoksia paljon.
  En unohda, että sinä muistat.
  Koska lomalla heinäkuussa. Nähdään elokuussa.
  pian, ystäväni
  iso hali ^ ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rebecca, Kiitos kaikesta. Onnea ja iloa myös sinulle.
   Gracias Rebecca, Gracias por todo. Felicidad y alegría para ti también.

   Poista
 3. Hyvä AiKatherine:

  Kaksi asiaa haluat kertoa sydämeni ...

  Kiitos kauniista sanoista laitat runon "moite", kirjoittanut suuri espanjalainen runoilija, Juan Ramón Jiménez, joka voitti Nobelin palkinnon työstään "Platero y yo" (kerronnan)

  Ja kiitos syvyyksistä olemukseni muistaa minua, kun toimittaa lahja "Sunshine" ... Koska olen aina uskonut, että heidän pyhä säteet ovat valo-lämpö sieluni ja sydämeni kun olen surullinen ja menetti ...

  Ja jos tuolloin päivä on pilvinen, mitä aion tehdä siitä nyt on tullut tapaamaan sinua, koska sinulla on todella erityinen valo sinussa, joka saa sinut kaunis sisältä ja heijastuu läpi silmät ... Voit jota kutsumme "silmät sydämen", jotka ovat ainoita, jotka voivat nähdä ihmisiä ... Ja näyttää siltä, ​​että sinulla on suotu niin jumalallisen silmät, jotka näkevät pidemmälle kuin ulkonäkö ...

  Suudella, kiitos, ja kukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amada Amande dio las gracias muy bella .. Dios sabe katseittemme atrás .. El hombre es siempre un fracaso, las habilidades de capacidad .. y ja, soy demasiado impulsivo para ser un buen corazón y cariñoso .. basta pensar, mucho .. A veces siento que mucho .. necesidad de hacer descansar ..

   Poista
 4. Onnittelut sinulle palkinnosta ja kiitos myös sen jakamisesta:) Ja mukavia kesäpäiviä toivotellen,nyt täältä Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Yaelian ja onnea sekä hyvää jatkoa bloggailuun

   Poista
 5. Felicidades amiga por tu premio, y muchas gracias por compartirlo, lo pondré en el blog con mucho gusto, mil gracias
  Feliz semana
  Besos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias por tu blog mi querido amigo, es un placer tener y un placer aún mayor para compartir. Una bendición.

   Poista
 6. Hello my dear friend, thank you for the nice gift, and congratulations on your award. Light and love and all of those associations related to love and friendship are dear to my heart...

  Ciao

  Jesse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aikatherineJul 6, 2011 04:16 AM

   Thank you Jesse, I have to give kisses, and the whole world when there are so many wonderful friends, and winning has become a familiar .. I love a lot of poems and stories, blogs. Photo and art blogs are an inspiration to myself sometimes. Correct a wonderful summer and you have all the best ..

   Poista
 7. Kiitos jakamisesta. Kaikkea hyvää Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ja toivotan myös kaikkea hyvää ja kivaa

   Poista
 8. Kiitos Aikatherine ja onnea, kaikkea kaunista kesääsi.
  PS: eilinen kommenttini häipyi kai johonkin bittiavaruuteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aikatherine Jul 6, 2011 05:00 AM

   Kiitos Minttuli! Vain karkasi sun viestit.. se on hauska paikka se bittiavaruus.. heh;) siellä on varmaan paljon tarinoita.. Oikein kivaa lomaa ja hyvää terveyttä toivotan.. Vielä on tätä suvea vähän aikaa..

   Poista
 9. Nice valokuva, kiitos siitä suudelma näytöstä. Toivon auringonpaistetta kanssamme jo vuosia. Toivotan teille hyvää kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leovi true, more than a year has passed and has been a pleasure to visit the different pages .. nice to kiss you ... All .. I managed to play with photo editing .. It is a fun program. very nice summer ..

   Poista
 10. "Olen yksi muiden joukossa" ja kiitän Aikku, että sain vastaanottaa lahjasi.
  Mukavaa kesän jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aikatherineJul 11, 2011 12:59 AM

   Ole hyvä Ripsis ollaan me vain yksi muiden joukossa .. kiitos samoin ihanaa kesää.. minulla on lapsenlapsen rippijuhla, en voinut osallistua niihin länsirannikon juhliin.. olisi pitänyt lähteä heti lauantaina pois.. liian rasittavaa.

   minun on paras pysytellä täällä etelässä

   Poista