maanantai 27. kesäkuuta 2011

Täysikuun kutsu

Valokuvan linkki on kuvan vierellä. Teuvon kuvat ovat usein niin ihastuttavan kauniita , että sanat ei riitä kuvaamaan niiden ainutlaatuista herkkyyttä ja salattuja sanoja.  Toivon että kuvan inspiroimana runoni  hahmotelma tavoittaa edes  pienen osan tämän kuvan kauneudesta. Kun katsoin lintua ja linnun  luoman valonkajastuksen taivaalle mieleeni virtasi kuva todellisesta sielusta, enkelisielusta.

Sielunlintu

Syvyyksistä nousi sielun lintu

vapaa turmertumaton

irronnut riippuvaisuuksista

Ei nälkää, janoa ei himoa

viha katkeruus kadonnut pois

vain rakkaus ,

vain rakkaus iloitsi

vapaudessaan


Taivas aukesi  pilvistä, kuu kirkkautta loisti

Sielun lintu ymmärsi hiljaisuuden sanat

 nähden tunteiden synnyin sijan.

La la la laa.. anteeksiannon sovituslaulu

Täydenkuun liikkumaton lepohetki

La la la  la  laa  Sielun lintu kohoaa

kohti kuuta kurkoittaa

ei kahlita voi maa.

11 kommenttia:

 1. Kaunis runo ja kaunis kuva. Miten juhannus meni?
  Me kävimme viettämässä vanhan tyylin juhannusta
  500 km:n päässä, Rättvikissä, sellainen vanhanjan, kansallispukuisia ja viulumusiikkia.
  Hyvää jatkoa alkaneelle viikolle.
  Jatta

  VastaaPoista
 2. kittos Jatta! Juhannus meni meren rannalla lastenlasten ja heidän perheiden kanssa.. sääkin oli lopulta ihan kiva. satoi vain yöllä..tulin käymään kotona pyykin pesulla.. siellä on kartanolla nyt elokuvan teko menossa.. siitä myöhemmin.. paikalla liikkuminen on rajattu. juhannus kokko oli sekä rantasauna. muuten lettuja paistettiin ja lapset otti osaa kylän perinne juhliin , ihan kiva juhannus..

  VastaaPoista
 3. Kauniita ajatuksia kauniissa runossasi! :) Runosi tekevät hyvää sielulle ja sydämelle <3

  VastaaPoista
 4. Que hermosura de poema acompañado de una bellísima fotografía, espero estes disfrutando del verano amiga Aikatherine, recibe un fuerte abrazo amiga mía

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kati taiteilija ystäväni. Sinä näet kauneuden luonnon kivissä ja luot iloa kauniilla koruillasi. Minun sanani ovat vain oho hiipuva välähdys, mutta aina kivaa kun joku sanoo jotakin kivaa.. valokuvat ovat hyvin suuri idean synnyttäjä. tämäkin runo syntyi Teuvon valokuvan ideasta. Hän katsoi kameralla kuuta ja lintua, minä näin tuloksen.. ihana tämä blogimaailman yhteishenki. Luovuuden lähteiden loppumaton lähde. Oi kiitos kaikki ihanat ihmiset.

  VastaaPoista
 6. Gracias mi querido amigo Paco, las fotos me están improvisando. Veo algo que toca y tengo que prisa por escribir tan pronto como una oración. Blog de ​​belleza del mundo es esta diversidad, todos se alimentan mutuamente en lo que hacemos .. un abrazo y un verano maravilloso ..

  VastaaPoista
 7. Täällä taas kommentoi Katristani niin sanottu:"Petrooli hönkäys"? Noh ei, Leikillä vainen... Minulta "Pieneltä" meni hetki aikaa tajuta Kommenttiesi viitteitä Viimevuodelta. -Tuohon Saksalaiseen Runoilijaan Nimeltään Bertolt Brecht- ´Niin en osaa saksalaista kulttuuria sen enempää, kuin vain sen historiantunneilla opetetun.. eli ww2!!

  -Mutta hyvin ainakin tuot sanomasi esille.

  VastaaPoista
 8. Voi kulta Bean, en arvioinut sinua itseäsi, vaan ihastuttavan prspopnallista runon kitrjoitustaitoasi.. pidin niistä ihan oikeesti.. niissä ei bollut juuri klisesanoja, se oli hauskoja ja hyvin mietittäviä, vertasin juu kai Bertholtiin tyylillisesti..hän on yksi aikautensa vaikuttavin runoilija.. jatka sinä vain entiseen maliin ja ihanaa kun tuli käymään ja jätit kommin.. kiitos ja halit..

  VastaaPoista
 9. sori bean tuli monta kirjoitus virhettä. olen väsynyt..

  VastaaPoista
 10. acasia .. gratsias besos....my amigo

  VastaaPoista