keskiviikko 25. toukokuuta 2011

KOLI


panoramakuva lähde Wikipedia

Tein tämän alustavan PohjoisKarjalan  helmeä koskevan  sivun ihan kyselyjen vuoksi.. http://youtu.be/2pWQS__dW18
Tällä videolla ajellaan autolla Kolille ja kiivetään huipulle.. kun on kerran käynyt muistaa sen aina.. Koli on hyvin suosittu turisti kohde myös suomalaisten keskuudessa, minäkin  kuulin siellä Ukko- Kolin ravintolan rappuja kiivetessä iloisen tervehdyksen. - Hei Kaisu!  Niinpä niin  Suomi on pieni maa ja niin kaunis..ei täällä pääse mihinkään, että ei johonkin tuttuun törmää.. Varsinkin, kun on työskennellyt asiakaspalvelussa.  Työkaverit sanoivatkin että;  -  Kaikki apinan tuntee,  mutta apina ei kaikkia tunne.

6 kommenttia:

 1. Que buen vídeo amiga mía, la carretera siempre rodeada de verde naturaleza, unas buenas escaleras para subir y la felicidad de la niñia rubia corriendo y pasandolo bien y desde la cima, se puede contemplar una maravilla de paisaje, un precioso trabajo amiga Aikatherine, un fuerte abrazo para ti

  VastaaPoista
 2. aikatherine
  scrivi molto bene in italiano.
  Io vengo qui da te quando ho bisogno di un po' di fresco del Nord.
  Se un giorno arriverò dalle tue parti andrò anch'io a mangiare da quelle parti.
  Erinomaisen tilaisuuden rentoutumiseen saat Kolilla, aivan Hotelli Kolin ja laskettelurinteiden läheisyydessä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, koli on suomalaisen sydämen maisemaa. Ja kauneimmillaan juuri näin alkukesästä..

  VastaaPoista
 4. hola, gracias por pasar por mi diario, me quedo por aqui y aprovecho para decirte que deje un premio para ti en mi diario.
  besistos

  VastaaPoista
 5. Sydämellinen kiitos lukijaksi tulosta ja kommentista, sinulla on ihana blogi, kiitos jos vierailet taas toiste, minä olen reissussa , katselen sitten perillä tarkemmin blogiasi ja siellä näyttää olevan hyvää luettavaa. Hyvää kesää! t. pipsa

  VastaaPoista
 6. Geminis I "Ya se podía ver. Me sorprendió mucho. Pero también feliz. Es un gran honor recibir el premio de lejos, de hecho, absolutamente increíble. Muchas gracias y voy a tratar de realizar la tarea .. ah, siempre tan difícil elegir las nuevas direcciones, de lo contrario fácil. Espero que veo aquí más a menudo, hoy he visitado todos los enlaces que también dio un premio. muy interesante. GRACIAS!
  1. kesäkuuta 2011 2.01

  VastaaPoista