sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tangomarkkinat Seinäjoella
Sinne sinne kiiruhdan, tuota pikaa..  Lähden matkaan pohjanmaalle  muutaman päivän kuluttua.

Hotelli huonetta en saanut, mutta  kaikki järjestyy.  Ensin Kauhajoelle ja sieltä  visiittejä Seinäjoelle  ja varsinkin finaaliin.  Päätin, että nyt tai ei koskaan,  ikälisä  voi tulevina vuosina tehdä ylläreitä.

Kuten eräässä tangossa Olavi Virta laulaa, Vähän ennen kuolemaa, onnen kohdata saan..

Onni voi olla monenlainen,  ei vain  parisuhteen riemukasta ilottelua, se voi olla  musiikin nostalginen tuokio.

Se voi olla ystävän lämmin yhteinen hetki, sisarten iloinen tapaaminen.. Olemassa olemisen kokemus. Tässä ja nyt.   Virkkaan hirveellä vauhdilla  pitsitoppia, ja  kellohelmat heilahtaa taas kun   pääsen vauhtiin.. Pitää vain vähän varoa ja muistaa, että   jalat ei ole enää nuoruuden ketterät, ettei käy lankeemusta.

Pieniä sanoja/  sivulla  jatkuu  ketju kesäjännäri  Varjojen saari. / monien blogiystävien avustuksella.. Toivon että kaikki kutsun saaneet  valmistelevat  tekstiään  kaikessa rauhassa.  En ehdi niitä  päivittämään  tekstejä  enää kuin  muutaman päivän,  mutta monet ovatkin lomalla,  joten  jatketaan  lomien jälkeen ..

Nyt toivotan kaikille lukijoilleni ihanaa heinäkuuta ja kesälomia, paljon rakkautta ja supstraalia:))

                                                            

6 kommenttia:

 1. en tiedä miksi tässä luki, ei kommentteja? Tottakai saa kirjoitella kesäterveisiä , on kiva lukea missä ja miten itsekukin seikkailee :)

  VastaaPoista
 2. ❤✿•.¸•.¸¸

  ♡ Boa semana!
  Beijinhos.
  Brasil
  ✿•.¸¸✿⊱╮

  VastaaPoista
 3. Heinäkuu ja paljon lomanviettäjiä. Täällä pilviset ilmat jatkuvat, ei niin "tuskankuumia" kesäpäiviä - itsekkästi sanoen mukavaa kun ei ole helteistä - paljon mukavampaa lenkkeillä ja tehdä autoretkiä. Tässä odottelemme että tulee elokuun puoliväli - silloin tämä kesämökkipaikkakunta palaa rauhallisille uomilleen. Ei pitkä jonoja kaupassa jne...
  Hyvää kesänjatkoa ... olet oikeassa - on koettava ja nähtävä nyt ja tässä - elämä on niin surkean lyhyt mutta niin kauan kun on terveys ok on kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 4. ¸❤✿•.¸
  ♥ Bom fim de semana!
  ♡ Beijinhos.
  Brasil

  VastaaPoista
 5. Iki-ihana tango! Ja pelargoniat ovat ihania. Iloista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 6. hola amiga vengo a darte las gracias por tu visita y desearte leliz fin de semana
  besosssssssssssss
  Marina

  VastaaPoista