sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kesän tapahtumia

Monet syntymäpäivät on vietetty tänä kesänä ja nyt  29.7.  juhlii rakas pojan poikani Lucas syntymäpäivää Brasiliassa.
Paljon onnea vaan, minulla on ikävä.

Lucaksen äidilläkin oli syntymäpäivät, paljon onnea vaan ja myös Lucaksen  isillä oli kesäkuussa syntymäpäivät. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, minulla on ikävä .

Täällä Suomessakin on vietetty syntymäpäiviä ja  niitä on  ollut jo niin monet että vaikka kuinka päätän, että nyt en enää syö kakkua ja pullaa, ja laihdutan edes 5 kiloa, niin , taas pian huomaan popsivani mansikkakakkua, suklaakakkua ja myöhemmin grilliherkkuja ja ah kun taas pitää löysätä vyötä.
Nyt on ulkona reipas ukkoskuuro..
Taivas salamoi, ja  lämmin sade kastelee taas pihapiirin.Nyt kuitenkin vietän kesää rannoilla ja metsissä. Nyt on Kesä. Kuljetaan vehmaita teitä nauttien kaikista säistä-
 Syksyllä on taas myöhemmin aikaa.
Käsitöitä olen tehnyt melkoisen määrän.. Mitä enemmän teen sitä enemmän innostun luomaan uutta.
Kun virkkasin ensin mattoja toista kymmentä, pääsin vauhtiin.. Tein myös itselle puseron,  se on aniliinin punainen pitsipusero ja lapsenlapselle syksyksi  turkoosin myssyn ja nyt  teen kukkasia..ruusuja.. Niitä on jo iso kasa:)  niihin tulee vielä toinen kuvio  ja lopulta pitäisi syntyä virkattu sängynpeitto.

Se on sitten niin hieno, että sen päällä ei voi päikkäreitä torkkua, sitä vaan sitten katsellaan:)) Käyköhän siinä lopulta niin, vai tuleeko kukista jotain muuta?.
 Minusta ei koskaan tiedä, mitä ideaa alan kehitellä .

9 kommenttia:

 1. Ei kesäherkkuja voi vastustaa:)

  Kaukana asuu pojanpoikasi, onnea vain kaikille synttärisankareille!

  Tsemppiä jännärin kanssa. Minulla on vähän huono omatunto, kun en voi olla kirjoittamisessa mukana. Hommia on niin paljon tehtävänä ennestään.

  VastaaPoista
 2. Synttärionnea! Kulje kesässä, haistele puita virkkauksen lomassa. Sitten syksyllä köllötät ruusupeiton uumenissa ja varjojen saari valmistuu kuin itsestään :)

  Ihania kesäpäiviä toivottaa Kiiris!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa loppukesää Sinulle Katris Ihana kuva Lucaksesta, itse en ole saanut lupaa laittaa kuvia nuorimmasta ja ymmärrän hyvin senkin etteivät kaikki halua kuvia leviteltävän, vaikka ne meille isovanhemmille niin tärkeitä ovatkin.

  Tuo laihdutus ja herkuttelu on tuttu juttu, vaikka jonkun mielestä minulla ei ylimääräistä olekaan, mutta se on tiukan itsehillinnän ja ehkä liikunnankin tulos. Ukkosta on ollut täälläkin tai siis siellä pohjanmaalla, nythän olen ihan eri paikassa..

  Aniliininpunainen pusero kelpaisi kyllä itsellenikin, sinisävystä puhumattakaan... Palatkaamme sinne varjojen saarelle sitten myöhemmin syksyllä. Kurjaa ettei se herättänyt niin suurta innostusta kuin olisi odottanut.

  VastaaPoista
 4. Onnea kaikille syntymäpäiviään viettäneille ja viettäville!<333
  Surku kun et päässyt mukaan Brasiliaan, AIKKU!

  Oikein hyvää alkavaa elokuuta sinulle.<3333

  VastaaPoista
 5. Aika on tässä ja nyt kaikesta pitää nauttia, mukavaa loppu kesää.

  VastaaPoista
 6. Onnea kaikille syntärisankareille,oikein hyvää kesän jatkoa:))

  VastaaPoista
 7. Voi Aikatherine, harmittaa kun en voinut auttaa.

  Paljon onnea ja siunausta sinne rakkaillesi. Vahinko kun et voinut olla mukana.
  Olet kyllä innokas tekemään kaikka.
  Oikein ihanaa kesänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Synttärit on hyvä syy herkutella :) Kesällä tulee liikuttua niin kuluttaakin enemmän, samoin tämä lämpö... Oletpas ollut ahkerana käsitöiden parissa!

  VastaaPoista
 9. voi kun te kaikki olette niin symppiksiä.. kiitos sananne kannustaa nauttimaan nyt kesästä, lähden pariksi viikoksi mökille..siellä nautin merestä, lapsista, hyvästä ruuasta, vohveleista mansikoilla, palaan kirjoitus puuhiin.. ei kenenkään pidä surra,jännärin keskeneräisyyttä, olen iloinen että niinkin hurjan paljon on juonirakenteita. kiiris on oikeessa se napsahtaa lopulta kunhan muhii aikansa..siinä jännärissä on nyt suurin homma kutoa yhteen éri juonikulut ja keksiä jotain yllättävää..ja kyllä näitä ajatuksia on .. kirjoittelen lappusille.. nyt lomaillaan..Halit kaikille!

  VastaaPoista