maanantai 14. toukokuuta 2012

tunnustus

Kiitos  Ripraine  tästä tunnustuksesta.

Millainen on kaunis blogi?  Se voi olla hyvin monenlainen, eikö totta?  Taiteellinen, jossa on paljon ihania kuvia,  runoja ja kertomuksia.  Ehkä tarinaa elämän arjesta, sekin on kaunista.  Ripraine sanoo että  kaunis blogi on sellainen, jossa  sisäinen sanoma on kaunis ulkoisen kanssa. Tasapainossa tämän maailman kanssa.
En osaa arvioida omaa  blogiani, kirjoittaminen on kuitenkin minun ykkösjuttuni, kuvat ovat joko omasta kamerasta tai netin gif kuvia.. Uudet tunnustukset kauniille blogeille , olkaa niin hyvä-
Käykää tutustumassa, ja nauttimassa  monimuotoisesta blogimaailmasta.  Jokainen tunnustuksen saaja jakaa tämän omalla tavallaan.

Jos sinulla on uusi kaunis blogi  , jota lukijat ei ole vielä löytäneet, ota tunnustus ja jaa heille joista pidät.Aili-mummo

Anjuusa

Kesä männiköllä

Sano se kukkasin

Sateenkaari

Tarinantupa

Vuodenajat kuvin


10 kommenttia:

 1. Kiitos, Aikatherine.<333

  Kun milloin jaksan ja ehdin..;))

  VastaaPoista
 2. Kiitos huomionosoituksesta!
  Kauniita päiviä ja iloista mieltä!

  VastaaPoista
 3. com um beijinho  Palavras soltas...
  Palavras perdidas...
  Palavras partidas...
  Palavras caladas...

  Palavras, muitas palavras.
  Mas o saber que são importantes...
  Pois mesmo soltas... são nossas,
  E todas juntas formam um todo...

  Palavras enroladas...
  Palavras perdidas...
  Metidas com carinho...
  No mesmo baú...

  E aí com as mãos...
  Envolvo-as e acolho-as...
  E de palavras soltas...
  Faço um mundo de sonho!...


  LILI LARANJO

  VastaaPoista
 4. Olen ollut blogimaailmassa kiireitten atkia aika vahan. Tulin tanne kurkkimaan. Lammin kiitos tunnustuksesta.
  Olen jossain vaiheessa ilmoittanut, etten jatka naita, koska se on liian vaikea tehtava. Kaikki lukemani blogit kun ovat omalla tavallaan aina tunnustuksen ansainneet.
  Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 5. °♪¸.♫♫♪
  Olá, amiga!
  Boa semana!
  Beijinhos.
  Brasil
  ❤♪¸.•°`♡

  VastaaPoista
 6. Africa em poesia
  Obrigado por o uso de palavras em um poema engraçado. As palavras dizer de tudo, as palavras são o início eo fim. No princípio era o Verbo, eo último é uma palavra, a última viagem é uma palavras de conforto. Obrigado por suas palavras de que podemos expressar quase tudo. Obrigado por seu amigo a visitar.

  VastaaPoista
 7. Magia da Ines Obrigado meu amigo o prazer de receber saudações do Brasil. Eu era apenas um garoto hoje em conexão com a minha filha, eles vivem Vinhendo .. depois que eles chamam de novo o meu skype, é maravilhoso ver o meu amado, às vezes até em tempo real. Espero que eu tenho a energia para viajar dia janain lá, o curso é pesado, eu sou apenas um velho, precisa se apressar, que eu tinha tempo para trabalhar ainda nas pernas

  VastaaPoista
 8. Kiitos Aili, kiva jos otat vastaan ja laitat jakoon vaikka kaikille lukijoille. Jos on vaikea valita kauneimpia. Totuushan on, että meitä lukijana kiehtoo ehkä enemmän sisältö kuin kauneus. Kauneus mielestäni enemmän taiteellinen juttu.
  taidemaalaus ja amattikuvaajien ja taitavien kuvan käsittelijöiuden sivut ovat häikäisevän kauniita.
  Mutta, mutta... myös kirjoitettu asia voi olla joskus timantti, se voi kertoa niin hurjan paljon elämästä tunteista ja joskus salatuistakin ajatuksista.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tarina, toivotan samoin ihanaa ja kaunista kesäkuuta

  VastaaPoista
 10. Sateenkaari, Tämä tunnustus on vapaaehtoinen ja näitä nyt joskus tulee montakin kerralla. Itse yritän vastata kaikkii jollain tavalla. Olen kai silleen opetettu.
  kun katson seurantalistaltani aktiivisia blogeja ja niitä joissa usein vierailen, en enää viitsi kysyä saanko antaa. Joskus laitankin tuplaten saajia, että edes osa menisi perille:)) Olen pysytellyt kotimaisissa vähän aikaa, mutta jos vielä tulee joku tunnustus on mielessä jo valmiina ihanat blogi ystävät kaukaa maailman ääristä.Tämähän on kansainvälinen foorumi.

  VastaaPoista