lauantai 5. toukokuuta 2012

toipilastöitä



Olen lepostellut pienen puuhailun parissa. Sain valtavan suosion välittömästi, kun tyttären tytär sai nämä kaksi minun virkkaamaa juhlamekkoa Tähkäpäälle ja Pogahontasille ja lisääkin näitä oli, turkoosi hellemekko sekä samaan sävyyn hellehattu.
Nämä ladyt ovat nyt lähdössä omistajansa ystävän synttäreille.
Tämän ystävä neitokainen oli meillä yökylässä ja kun hän näki nämä mekot niin hän myös halusi
samantapaisen. Ehdin illalla virkata hänen barbille keltaisen juhlamekon ja siihen lierihatun.
Kotiin laskeutui vihdoin hiljaisuus , kun jengi lähti juhlimaan, kaikkia töitä en ehtinyt edes kuvata, vaikka se keltainen unelma olisi sen ansainnut, koristelin sen kaulaaukon kristallihelmin.

Kun mattojen virkkaus tuntui nyt liian rasittavalta niin virkkasin myös pieniä tapletteja nyt niitä on kolme, mutta lisää tulee pikkuhiljaa. Yksi näkyy kuvassa, eli ovat kitin värisiä, sopii lähes kaikkien kattausten kanssa. Niin kivaa tämä koukkuaminen nyt on, että olen saanut monia ideoita niistä suurin olisi kai itselleni kesä toppi.. suunnittelen mallia mielessäni, vähän piirtelen ja värikin pitää miettiä.. jotain pirteää , tuo lilakin on aika kiva väri.

Mattojakin alan taas virkata, leikattua kudetta on jo pariin mattoon. Voin viedä vaikka kirpparille myyntiin, en taida tulla miljonääriksi näillä taidoilla , mutta hyvä jos saan lankarahaa että on mitä värkätä, luovatyö on aina hauskaa oli se mitä hyvänsä.

Runosuoni on saanut levätä, silmä on parantunut hyvin, nyt näen taas molemmilla, kyllä ne enkelit auttoi ja se vilpitön rakkaus jota lapsenlapsi antoi.

Rakkaudesta puhutaan ja kirjoitetaan niin paljon, se sekoitetaan hyvin usein erosrakkauteen, joka on itseasiassa aina pyyteellistä. Hyvin toimiessaan molemminpuolista antamista ja saamista.

Kun lapsi antaa lohtulahjoja, hän ei odota siitä palkkiota , ei mitään. Lapsi toi lahjat hiljaa ja varoen että en heräisi .

Taisi olla barbimekot nyt kiitokseni, en tiedä osasiko hän yhdsistää nämä omaan empaattisuuteensa, mutta näin sen ilon ja silmien säihkyvän kiitoksen, suukkoja sateli kuin lunta pyrysäällä.

Oikein ihanaa viikonloppua lukijoille. Risteily on nyt maksettu ja paikat täynnä.. Siis toivon että me osallistujat ollaan terveenä, ja jalat kevyenä mieli pirteänä kun kerätään aineistoa... niin mihin? Empäs kerro vielä.. olkoon yllätys, valmisteluaikaa on vielä kaksi viikkoa.

12 kommenttia:

  1. Ihanat barbimekot olet tehnyt,kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kun on luoja antanut näitä pikku prinsessoja , niin tulee tehtyä heille sen minkä osaa tai ainakin yritttää, kiitos toivotaan lämpenevää...huurrr

      Poista
  2. Virkkuuasusteet ovat kerrassaan upeat!
    Ihanko nuon vain sillä silmällä ne loihdit?
    Ihanainen mummi oot ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon Ulleriina, ei minulla mitään mallia ollut mielessäni loin kuvan, ja sovittelin välillä, barbin päälle, mekkojen takana on napitus, niin ne on helppo pukea ja riisua. Niin että näillä silmillä vaan:))

      Poista
  3. Ihanat mekot!

    Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Ihanat mekot olet virkannut.
    oikein ihanaa siunattua pyhäpäivää sinulle. ♥

    VastaaPoista
  5. Aikku!

    Hienot juhlamekot olet barbeille tehnyt, ei ihme, että sait kiitokseksi kasan suukkoja.<33 Sinulla on suloiset lapsenlapset, ja olet niitä kiitollinen!

    Oikein suloista sunnuntaipäivää, Aikatherine.<333

    VastaaPoista
  6. Oletpa taitava virkkaaja, niin on mallien päälle sopiviksi tehty.

    Se on tuo runosuoni sellainen, ettei se aina syki...;))

    Mukavaa sunnuntaita Mummolle!

    VastaaPoista
  7. Vau!!
    Ihanat leningit barbeilla. Olet taitava käsistäsi.
    Voimia sinulle.

    VastaaPoista
  8. Todella Kivat ja omaperäiset aikku! Mukava harrastus, ihmisethän ostavat näitä barbivaatteita kuten Babybjörninkin, ei muuta kuin tekemään ja myymään.. mitenkäs ne matot, pidätkö kaikki itse vain myytkö tai annat niitä muille??

    VastaaPoista
  9. Oi barbivaatteita, varmaan saajat olivat onnellisia! Minäkin niin toivoisin, että olisi tyttöjä lastenlapsissa, mutta ei, autot ja robotit vaan on päivän sana.
    Hyvä että silmät taas toimivat..enpä tiennytkään että voi tuolleen haavoittua, itse tuppaan unohtamaan omat kostutustippani, mutta pitääkin näköjään olla tarkempana.

    VastaaPoista
  10. kiitos teille kaikille, jos teil ei ole tämmöstä ponnahdusluukkua, en voi kommia.. en tiedä miksi.. tilaan korjaajan joka asentasa kun mun koneelta hävis äänikin, siks ei videotkaan näy eikä kuulu.. linkki vois ehkä toimia.. minä käyn teidän sivulla ja jätän jotain viestiä, jos se onnistuu

    VastaaPoista