sunnuntai 18. joulukuuta 2011

lahjani

kuva on KORUN AIKA.
 korun aika
Korun Aika, on valmistanut minulle  tilaustyönä joululahjan.  Tilasin ja maksan tämän itse itselleni.  Tähän  valkoiseen sydämeen liittyy tarina , jonka kerron ehkä joskus, kun koru on kaulassani tai mieluiten juuri siellä missä tarina ja runot syntyivät.  Aika jolloin kaikki meni toisin, kuin olin ajatellut , aika jolloin ymmärsin , että elämää säätelee myös kohtalonpyörä. Tapahtuu  asioita, joita ei voi muuttaa vaan ne täytyy elää osaksi kohtaloaan. Kaimani tekee todella kauniita koruja, lisäksi hän teki poikani tyttärelle joululahjat. niitä en voi vielä kertoa, saattaa olla että kurkistavat blogiini.

Tämä on koko elämäni aikana ensimmäinen lahja jonka ostan itselleni. Tuntuu kuitenkin ihan siltä, että kuitenkin enemmän saan kuin ostan. Miksiköhän? Ehkä siksi että olen etsinyt tätä niin kauan.

12 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lahja..
  Toivon sinulle oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
  T:Raya

  VastaaPoista
 2. kiitos Rayas, meillä kaikilla on varmaan yksilöllinen maku korujen suhteen,olen aina pitänyt valkeista helmistä, ja kivistä.
  Korun Aika taiteilija ymmärsi tosi hyvin, mitä toivoin, tämä oli juuri oikein. Juhlakäyttöön tämä tietysti jää. arkisin kotioloissa olen naturelli, tavallinen elli;)
  Hyvää Joulua Sinulle ja jos mahdollista onnellisempaa kuin koskaan Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Te deseo que en compañía de tu familia pases unas Navidades muy felices así como que tengas un prospero y feliz Año 2012.
  Un beso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias por su amigo, a veces es lo que quiere es un buen lugar para obtener el tiempo deseado

   Poista
 4. Gracias amiga mia por compartir tanta belleza y creatividad en tu blog
  Desde España te deseo una Feliz Navidad y que Dios te bendiga junto a los tuyos
  Gracias por tus cariñosos comentarios en mi blog el escondite
  Besitos Victoria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias Victoria que me han dado más de lo que quizás alguno de ustedes conoce, tu blog ha sido como un lugar maravilloso para el aprendizaje. Tanto de todo en la vida, y una poesía, amplia y cuidar a los demás, así como el bienestar animal.

   Poista
 5. Kaunis ja harmonisuutta henkivä on itsellesi tilaama lahja.

  Olen myös ajatellu lahjana itselleni, ostaessani uuden kameran ennen Joulua. Lahja on myös saada (voida) kuvata ja ilmaista kuvin itseään.

  Aikatherine iloa ja terveyttä Sinulle vuodelle 2012!

  Ps. Laitan uusiksi tämän blogisi osoitteen itselleni, lukijat kasvojasi klikatessa en löydä tätä sivua. Kokeilen vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus. Bloggeri on tehnyt uudistuksia ja tekee kokoajan. Välillä en saanut edes omaa sivua auki. Nyt tuntuu jo hyvältä. Pitää poistaa jotain isompia kuvia vielä, ne hidastavat avautumista. Profiilista sivuni löytyy aina

   jos ongelma peruslinkki tälle sivulle http://aikatherineblogi.blogspot.com

   Poista
 6. Moi taas,

  palasin luoksesi uudelleen, kun ei suostu blogisi "http" osoite toimimaan lisätessäni sen Visiitti blogiluettolooni.

  Antaa tähän kommentini osoitteeseen laitamani vikailmoituksen. ?

  http://feeds.feedburner.com/aikatherineblogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. feeds.feedburner.com/ on poistettu, se oli syötteessä
   http://aikatherineblogi.blogspot.com toimii

   Poista
 7. Ilmeisesti eilinen viestini meni bittiavaruuteen. Kiertelin blogiystävieni sivuilla toivottelemassa onnea uudelle vuodelle, kun en ole pitkään aikaan ehtinyt kirjoitella/kommentoida kenellekkään..Joten uusiksi ;) Valoa, iloa, ja hyvää mieltä tulevaan uuteen vuoteesi. t. Kaarnikka
  ps. jos edellinen tupsahtaa jostain voit sen poistaa ;) ettei tule moneen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaarnikka, bloggerin uudistusten takia on ollut vähän häikkää..mutta nyt ollaan taas ajan hermolla.. toivotaan nyt että vuodesta tulisi hyvä kaikkeen maailmaan.

   Poista