lauantai 11. kesäkuuta 2011

muistoja kesä kuvin 2010

Naantali Spa HotelKorpilahden Lossivahti motelli ravintolassa vietin viikon lopun. nämä olivat näkymät. kuvat netti-esite.

Tämän lisäksi vietin viikonlopun Naantalin kylpylässä
Kotisivut: www.naantalispa.fi, www.ruissalospa.fi ja www.saga.fi
Matkailijantie 2, 21100 Naantali (Show map)Vietin paljon viikkoja myös Laajasalossa

Vietin kesää myös käymällä Kouvolassa, Joensuussa, ilman kameraa. Ja kotona oli putkiremppa, joten asuin vävyn saunakammarissa. Ja tietokoneeni oli pannuhuoneessa. Ei päässyt iho palamaan. Oikein kiva kesä siitä huolimatta, että ei ollut kotia, yli neljään kuukauteen. Suurimman osaa kesästä vävyn kammarissa, tai Laajasalon mökillä. Hyvä kesä!

5 kommenttia:

 1. Olipa kiva kertomus kesäisestä matkailustasi.
  Pikkutytön hymy niin kaunis.
  Ja tuo huvila, missä olette kesäisin asustelleet, on kivan näköinen. Onpa kiva pitää kekkereitä ja nauttia kesästä vihreällä ruohikolla rakkaiden ympäröimänä.
  Ja niin suloinen pikkuinen vauveli. On ihanaa olla mummina, eikö vaan Aikatherine. Minullakin on viisi lastenlasta.
  Oikein hyvää Helluntai päivän jatkoa sinulle. Nautitaan kesästä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia kauniista paikoista. Tyttö hurmaava hymy ja vauva on kaunis. Kiitämme hieman itsestäsi. Sinun täytyy olla hyvin ylpeä kaikista kauniita asioita olet. Halaus ystävältäsi Towanda

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana postaus, kesäsi tapahtumista. Kiitos!
  Monenlaisia paikkoja.
  Nyt jo kysyn sinullta missä viihdyit parhaite? ei tarvi vasta, tuli vain kysymys mieleen.
  Ihania lapsia ja lapsenlapsia sinulla.
  Taivaan Isä on kuullut rukouksesi ja antanut mitä olet halunut.
  Hyvä kun saamme luottaa että hän pitää myös lapsistamme ja lapsenlapsistakin huolen,sillä hän kyllä kuulee nöyrät rukouksemme.

  Oikein siunausrikasta kesää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Olen juuri tehnyt merkinnän kanssa palkinto annoit minulle. Olen tullut juhlamekko poimia palkinnon. Se on hauskaa, menossa blogiin ja sinut hymyilemään. Ystävällinen suudelma.

  VastaaPoista
 5. aikatherine kirjoitti...

  Kiitos Eila olen kyllä hyvin onnellinen monesta asiasta, terveistä lapsista ja ystävistä. Omasta terveydestä. Huvila ei ole oma, vaan tyttäret vuokraa, kun se on ihan Helsingin kupeessa kiinni, Santahaminan silta näkyy niemeen, ja luonto on luonnonsuojelulain nojalla hyvin avaraa ja puhdasta. On metsäpolkuja ja rantapolkuja. Oman mielen mukaan voi valita missä haluaa hetken istahtaa.. En osaa edes kuvitella millaista olisi jos ei olisi noita pieniä. Heissä on tulevaisuus. Olen saanut taivaan isältä sen mitä olen lapsena pyytänyt..
  12. kesäkuuta 2011 21.50
  aikatherine kirjoitti...

  Kiitos Towanda, tulee niitä ylpeitäkin hetkiä, mutta sitten muistan että vain kiitollisuus on tarpeen.. Rakastan näitä lapsen lapsia niin, että kipeää' tekee..sitä vain toivoo ja rukoilee, että vain hyvyys ja onnellisuus olisi lapsilla. suojelus ja taivaan isän varjelu joka ikisenä hetkenä.
  12. kesäkuuta 2011 21.5

  VastaaPoista