lauantai 18. kesäkuuta 2011

kuudes palkinto tehtävä
http://almacorazonypluma.blogspot.com/2011/06/sorpresa-hoy-luce-un-sol-especial.html                                                                                                                                                                                                      
                                                                            
 Palkinto nimettiin "Sunshine Award";   tämä palkinto merkitsee , kirjoita  tehtävä joka liittyy palkintokuvaan.  Sekä jaa edelleen  12 blogeille jotka ovat täynnä rakkautta ja aurinkoa, blogiystävillesi  joiden seuraaminen on sinulle ilo. Ja laita heidän linkkinsä tähän näkyville.  Ae on aina se suurin ja vaikein tehtävä mutta  annan sydämeni valita, joten hymyilkäämme ja toivotaan onnea ja iloa  tälle kuumalle kesälle
                                                          
                                                                       ---------------------
                               Minun aurinkoni ja kuu sekä tähdet.
Rakkaudenhenki synnytti aamujen tähdet. Linnunradan sumuun avaruuden jokaiselle planeetalle

kuun  tai  montakin kuuta.  Miljoonat auringot  antamaan elämän lämpöä.  Rakkauden henki puhalsi ja näin syntyivät tuulet. Myrskytuulet, jotka kantoivat veden piiriä. Energian tuuli puhkui ja puhisi kieputti taivaalla tomuista pilveä, se pyöritti sen ympäri ja ympäri
pyörteestä  syntyi maa. Autio ja tyhjä. Kunnes myrskytuuli toi veden ja synnytti ison meren ja järvet jokineen. Maa kuprusi ja jäätyi se kouristeli ja ryöppysi tulta ja
tuhka  pölyä ja kuumaa laavaa. Aamutähtien tuli liekehti taivaan kupolissa
Aurinko lämmitti maan ja se nousi vuoriksi ja laaksoiksi. Vedet lämpenivät auringon loisteessa ja vesi höyrysi taivaalle ja syntyi sade. Maa odotti elämän tuulta ja Rakkaus puhalsi sen kämmeneltään.
Näin maasta tuli elävä ja kaunis.Meri täyttyi elämästä ja maa kantoi omaansa.Kasvit ja kaikki eläimet .
Kun kaikki oli valmista Isän henki puhalsi lempeyden tuulen ja se synnytti ihmiset Edeniin.Edenissä virtasi elämän veden virta  ja hedelmäpuut  pudottivat hedelmän syliini.
Nyt istun Edenin sinisen meren rannalla ja katson..aikojen taakse. Maistan  kaneliomenan suussani.
Pääni lepää armaani olkaa vasten ja sormeni ovat huultesi kaaressa piirtäen  rakkaus kosketusta
niin se putoaa hymykuoppaasi. Hymyilet silmissäni ...minun silmissäni hymyilet. Jo ennen syntymääni suutelit janoisia huuliani. Aamutähtien synnyin sijoilla olin sinuun sidottu.Kuinka onnellinen olenkaan, että jälleen tapasimme. Sinä, aurinkoni ja kuuni  tähtisade silmissäsi./

                                                       
Ja viimeinen sääntö,  poimi linkki blogiisi. Kauniita blogeja täynnä taikuutta ja todellisen rakkauden  henkeä...Tämä on juuri sitä mitä minun pitäisi tehdä nyt kutsumalla heidät poimia tästä  blogista  osoite Aurinkoisena aamuna ...uusiin ihaniin lukukokemuksiin.

tässä valitsemani  blogit    Onnea ja ihanaa kesää kaikille, niitä on yli 12, mutta se on ulkomaalaislisä+  heh:) kun minä luen koko maailmaa niin  täytyy  laittaa  vähän  plussaa . haleja suukkoja ja kesäisiä kukkia kaikille. Mun tarina on ihan hassu. Se on kun pian piti väsätä. Jos mielin tästä juhannusta viettää.. se on mielessä, vesisateessa jonkun nuotion ääressä puren hiiltynyttä  kalaa.
 

   
 
   
 
 
http://africaempoesia.blogspot.com

http://jesuscastellano.blogspot.com

http://gisediet.blogspot.com23 kommenttia:

 1. Muchas felicidades por tu premio aikatherine, sin duda merecidísimo.
  Felicidades también, a las demás personas, en cuanto pueda visitaré sus blogs.
  Muchas gracias por compartirlo, lo pondré encantadísima en el blog.
  Buen fin de semana
  Besos

  VastaaPoista
 2. Kiitos, otin palkinnon vastaan ja jossain lähipäivinä aion siihen paneutua, kunhan nettini toiminnot vakiintuu ja saan ne pysymään päällä. Sinun kirjoitelmasi on niin ihana etten pysty ajatuksissakaan tuollaiseen, mutta teen sen mihin pystyn.

  VastaaPoista
 3. Vim kiittää tarkastuskäynnin ja ovat tulleet minun seuraaja. Olen myös tästä blogista

  En tiedä, jos käännöstä ei ole virheitä ja ymmärtää, mitä saat. Vastaus kysymykseen on olemassa rubraacácia.  Aina olemaan odottaa sinua.  Suukko

  VastaaPoista
 4. kiitos että pidit minun paratiisi kertomus;) Ja toivon myös sinulle rakas mummeli oikein hyvää Juhannusta. Hyvää terveyttä ja aurinkoisia päiviä elämääsi.

  VastaaPoista
 5. Asacia kiitos, minun pitää katsoa sanakirjasta, en ymmärrä mikä on rubraacacia.. mutta se on kaunein mitä olen koskaan nähnyt. Hurmaavista hurmaavin. Suukkoja sinulle ja valkoisia juhannusruusuja. ne tuoksuvat nyt ihanalle..

  VastaaPoista
 6. Delonix regia, tunnetaan myös paratiisi kukka, Library, flamboyant ja Acacia rubra, puu on yksi perhe , palkokasvit (Hernekasvit). Se on alkuperäinen MadagaskarinIsland AfrikanManner.

  Vaikka vaarassa olevien luonnonvaraisten on hyvin viljeltyjen koriste arvon.

  Mukautettu hyvin koko Amerikan trooppinen on erittäin suosittu Karibiansaarilla. Brasilian käytetään maatalousmaan kaduilla ja toreilla.

  Huolimatta koriste paljon sen kukatkaunis maksettavat kaupunkien metsitys sen käyttöä suositellaan puistot ja suuret tilat, maksettavat sen keskimääräinen korkeus 7-10 m juuret ja niiden erittäin pieniä ja haitallisia, tuhota Ajotien ympärillämme häntä. Hyvä vaihtoehto on flamboyanzinho laitokseen, joka on myös melko koriste mutta pienempi ja juurista ei ongelma.

  Delonix regia.

  Niiden taulukoiden ovat kesävihanta mittaaminen keskimäärin 30-60 cm pitkä, on paksu mehikasveja lehdet (sauva) ja päällystetty hieno hiuksia ja lyhyen, foliólulos recompostas pieni, mitataan 1 1,5 cm pitkä ja nyt defunct kanssa (kesävihanta). Kupin on leveä muoto (soikeiden) ja niiden kasvu on suhteellisen nopeasti. Sen kukat ovat majestic ja punainen-oranssi tai keltainen. Jokainen kukka on viisi terälehtien, toinen on suurempi moniosainen purskeen punainen tai laranjando valkoista taustaa vasten avermelhas reunat ja 5 sepals. Kukinnan on joulukuuta lokakuuta . Hedelmien sen on podtyyppi, tunnetaan myös nimellä kasvi. Tumma ruskea väri, koon käyttämiseksi on ja pysyy puun yli kuuden kuukauden ajan. Siementen on ankara, pitkänomainen kanssa 1.70 cm pitkä keskimäärin (koskaan yli 2 cm) ja hänen ilmestyttava on vaalean ruskeaa.

  VastaaPoista
 7. Aikatherine, Lumikarpalo kiittää, mutta ei nyt ehdi tähän paneutua. Toinen blogini on niin hektinen, että vie jopa osan öistäni. Nyt myös puutarha ja suvivieraita.

  Kiitän kunniasta ja niiaan! Palataan joskus ajalla.

  Mukavaa sunnuntain rauhaa!

  VastaaPoista
 8. Leena , kiitos palautteesta.. tiedän että joskus voi olla hyvin paljon yhtaikaa kaikenlaista.. toivon että kiireesi helpottaa, palkinnon voi kyllä ottaa omalle sivulle vaikka ei tee tehtäviä ja ei juuri ehdi miettiä kenelle jakaisi. Oikein hyvää Juhannusta ja muista myös levätä.. Itse toivon, että saan myös levätä nyt monta monta päivää ja ehkä leikkiä lastenlasten kanssa..

  VastaaPoista
 9. acácia rubra kiitos paljon nyt ymmärrän että en voinut tuntea tätä puuta. Kiitos kun näit vaivaa kertoa sen historia.. Se on niin ihana kun se kukkii, punainen kukka meri..kisses

  VastaaPoista
 10. Me siento muy agradecido por haber elegido mi blog para darle este premio, muchisimas gracias.

  Saludos.

  VastaaPoista
 11. Gracias Me siento feliz cuando te acepten. Espero que muchos de los pensamientos de sol y los mejores deseos. juntos somos una gran familia, todo el mundo blog. besos. y un abrazo

  VastaaPoista
 12. Muchas felicidades por tu nuevo premio recibido amiga mía, todos los que recibes son un bello homenaje a tu gran trabajo, recibe un fuerte abrazo amiga mía

  VastaaPoista
 13. Dear Aikatherine:

  Jätit minut todella vaikuttunut hieno tarina sinulle kirjoitti Sunshine palkinnon perjantaina annoin sinulle ... Olet hyvä kirjoittaja! Eikä ihme, että päällään itseäsi, kun olet valinnut 12 blogit, jotka eivät toimineet ja ottavat vaihtaa niitä vielä 12 ... Ja en halunnut antaa sääntöjä ei takerru, ja teitte hienoa työtä!Totuus on, että jos jatkaa harjoittelua kirjallisesti, mielestäni saat tulla hyvä kirjailija ... Mutta hän kirjoittaa niin paljon ja niin hyvä ja mukava kuin tämä!

  Onnittelut, suudella ja kukka!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Amada Amante. Kiitos sanasi lämmittävät mieltäni. Jään nyt vähäksi aikaa lomalle ja kirjoitan vain pikku runoja käsin. tai luen ihania kirjoja.. kauniita runoja ja käyn Art taidenäyttely Ateneum ja Kiasma.
  Ehkä otan valokuvia paljonkin, meren rannalta. siellä on kaunista. sinulle myös sylin täydeltä ruusuja ja paljon rakkautta elämääsi ja myös terveys. Se on hyvin tärkeä osa elämää.

  VastaaPoista
 15. Gracias Paco, eres de oro. Usted dice siempre tan bien. Gracias por su visita a saludarme. miles de besos .. su amigo, ahora me voy de vacaciones y tal vez acaba de leer los poemas e historias hermosas rosas .. completo del cilindro para que mi amigo ..

  VastaaPoista
 16. Querida..
  Como todos os blogs tem tradutor a vida de blogueira ficou bem mais fácil.
  Na imensidão dessa blogosfera encontrei seu blog que é um primor com excelente conteude.
  Gostaria de ter sua amizade pois a minha você já tem.
  Estou seguindo seu blog e carinhosamente convido você para conhecer e seguir o meu me dará um enorme prazer.
  Uma feliz semana beijos carinhosos daqui do Brasil.

  VastaaPoista
 17. Kiitos palkinnosta ja haasteesta. Julkaisin oman runoni ja olen hyvin hämmästynyt sen saamasta myönteisestä vastaanotosta. Kiitos siis sinulle tästä uudesta aluevaltauksesta : )

  VastaaPoista
 18. Kaunis on tarinasi. Olen muuten vastannut nyt blogeillani kaikkiin kommentteihisi. Kiitos kiinnostuksesta!

  VastaaPoista
 19. evanir Muito obrigado a mensagem BRASIL, o mundo é pequeno. blog mundo é um prazer partilhado por todos nós .. Obrigado por sua bela disse. Eu estou contente se essa alegria. sorrisos e dias ensolarados .. rosas para você um bom amigo! muitos dão-lhe um abraço

  VastaaPoista
 20. kiitos Mayo, on hauska kuulla että en heittänyt haastetta hukkaan.. on ihanaa kun ihmiset ottavat vastaan uusia haasteita. ovat avoimia ja innostuneita. Yhdessä olemme enemmän kuin yksin. Ihanaa kesää Mayo..

  VastaaPoista
 21. kiitos Marjaisa, kipitän lukemaan..

  VastaaPoista
 22. Kiitos ystäväni, olen otettu ja kiitollinen. Olen halunnut kirjoittaa sinulle jo paljon aiemmin, mutta en ole onnistunut:osaksi siksi, että koneeni on ollut rikki ja osaksi siksi, että netissä on ongelmia. Toivottavasti saat kommenttini.
  Inspiroit minua ystävällisillä ja avoimilla kirjoituksillasi. Kiitos siitä. Palataan taas pian :)

  VastaaPoista
 23. Kiitos ystäväni, olen otettu ja kiitollinen. Myös sinä ansaitset tämän palkinnon. Olen halunnut vastata sinulle jo paljon aiemmin, mutta en ole voinut osaksi siksi, että koneeni on ollut rikki ja osaksi siksi, että netti on toiminut huonosti. Toivottavasti saat tämän kommentin vihdoinkin. Inspiroit minua ystävällisyydelläsi ja avoimuudellasi, kiitos siitä. Palataan taas pian :)

  VastaaPoista