perjantai 17. elokuuta 2012

Takiaisten aika


Kesä on kierähtämässä viimeisille viikoilleen. Säiden suhteen ennustin oikein. Helteet tulivat , jopa yöllä on ollut  lämmintä. En valita, ainut huono puoli on, kun en voi nukkua ikkuna auki, en kestä yhtään vetoa.


Takiaiset  poimin kertomaan mielentilaani. Heh, enkös ole suloinen:))

Koko   siunatun kesän olen talsinut kujia ja istunut junissa, laivoissa, busseissa, taksissa ja  kuvaillut silmilläni , sielullani ja pienellä kamerallani niitä maisemia tilanteita ja ihmisiä joiden  luokse  olen hetkiksi pysähtynyt.

Alkaako ajatukseni luistamaan ?  Vai jatkuuko takiaisten takkuinen aika. Ajatuksia on paljon, epäilemättä, mutta kiire lienee keksitty, turhanpäiväinen tekosyy, olla kirjoittamatta yhtään mitään..

Vaan eihän ole pakko.. Onneksi. On ollut antoisaa olla vain.. Kulkea täysin irti kaikesta .
Kaikki kauneus mitä silmä on nähnyt.  Kiitos   jaloilleni että ovat edes vähän liikkuneet.
Kaikki ihanat ihmiset, joita olen saanut kohdata,  toivottavasti kohdataan uudelleen.

Niin paljon musiikkia  näytelmiä,  lapsia, rantoja,  vehmaita niittyjä. Ai, että harmitti, kun kamera unohtui kotiin kun olin  mökkeilemässä..Siellä oli niin ihania tilanteita, nyt ne on vain muistikuvan varassa.
Täytyy kaiketi piirtää  jos ei sanat riitä: )
Pikkuhiljaa kun takiaisen kukat alkavat nuutua, ehkä saan kiinni nukkuvista  sanoista. Ehkä. Odottamassa on useita  ajatuksen ja pohtimisen aiheita..


 Unelma taideteos Neljännellä linjalla, lienee Fredi joskus kävellyt  ja muutama toinenkin laulaja ja taiteilija...

 Iloa , valoa ja toivoa  tuo kukkiva Kiinanruusu, parvekkeella.  Tämän kauniin kukan kanssa toivotan hyvää viikonloppua  ihan kaikille  sivulla poikeaville

12 kommenttia:

 1. Olen jo muutaman päivän aamuvarhaisella seurannut valkoposkihanhien kokoontumisajoja. Joka syksyinen näytelmä.... kyllä taitaa syksy tulla vaikka kuinka takiaisena tarraisi kesään kiinni....

  VastaaPoista
 2. takiaisia on aina välillä mielnkin syövereissä, onneksi kuihtuvat nopeasti pois ja kaikki jatkuu ennallaan.

  VastaaPoista
 3. Taphtumarikkaan kesän muistot saavatkin takiaisten tapaan tarttua pysyvästi muistoihin, eiksniin !

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Anjuusan kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Ihania ovat ne mukavat ja kauniit muistotkin, voit hyödyntää niitä kirjoittamisessa tai piirtämisessä;)))

  Kuvat täydentävät niitä hyviä muistoja erinomaisesti.O_O

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle, Aikku!<3333

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kiinanruusun toivotuksistasi, sekä vierailustasi sivullani, jonne kirjoitinkin kommenttisi jälkeen vastaukseni!Hyvä , että sekin asia selveni;-)
  Oikein leppoisaa elokuun jatkoa !

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kiiris, olen havainnut saman, näitä valkoposkihanhia on ihan sikapaljon Helsingin rannikolla ja riittänee niitä laajemmallekkin- syksy saa tulla.

  VastaaPoista
 8. Niin Mummeli, mielen takiaisiahan kuvasinkin. Kun tuntuu että aivot on solmussa? Vaikka on oikeestaan ollut pitkä, märkä ja viileä kesä, jos se onkin kesäkohmeloa;))

  VastaaPoista
 9. Anjuusa ja Sussi, TOTTA. Mitä meillä olisi ilman muistoja? Toivon kaikille hyviä muistoja. Kirjoitellaan niitä pitkän talven aikana. Jee:))

  VastaaPoista
 10. Kiitos Aili- Näin tehdään

  VastaaPoista
 11. Marimeri, se oli ihan sattuma että huomasin, niitä vääriä linkkejä on yhä joillakin jotka eivät käy sivullani, tai eivät löydä, kun linkki on väärin, jos itse käyn ja jätän kommin siitä kyllä pitäisi löytää. Olen ilmoittanut monille joilla on ollut vastaava minulta napattu osoite.Eihän se toimi..

  VastaaPoista
 12. kesäsi kuulostaa ihanalta!
  Toivottavasti saadaan nauttia auringosta ja lämmöstä vielä muutama viikko..

  Keltainen kiinanruususi hehkuu iloa! <3

  VastaaPoista