lauantai 25. elokuuta 2012

Tunnustus
 Sain tämän tunnustuksen Hietatar blogista. Tämä piristi ihanasti syksyisiä tunnelmia ja antaa jälleen toivon mukaan uutta intoa myös bloggauksen maailmaan.


Tunnustuksen säännöt ovat:

1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi Pos it ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.Eli...anna tunnustus vain (5) ihanalle blogille.
Monet lempi bloggaajani ovat jo saaneet tunnustuksen, mutta eihän se haittaa jos saat useammankin.

Ensimmäisen annan Isopeikolle  hän on fantastisen luova kirjoittaja. Rakastan hänen tarinoitaan aivan valtavasti ja tahdon monien löytävän niiden rikkauden. Tietenkin kiitän myös osallistumisesta Varjojen Saareen

Toisen tunnustuksen annan Demelle.  kiitos hänelle myös osallistumisesta Varjojen Saareen . Demellä on luovaa ja elämän läheistä tekstiä johon on helppo sukeltaa sisälle,  hän on jännitys kirjoituksen mestri. 


Kolmammen tunnustuksen annan todella koskettavalle ja taiteelliselle ja erittäin luovalle blogille Kiirikselle 
Kiiriksen kuvat  ja tekstit pysähdyttävät minut huomaamaan itseni  pienuuden tässä maailmassa. Monin tavoin koskettava blogi. Kiitos Kiirikselle yhteistyöstä Varjojen saari tarinassa.

Neljännen tunnustuksen annan Sylviiralle      kiitos Sylviiralle osallistumisesta Varjojen Saareen. Sylviira on kirjoittanut ja julkaissut kaunokirjallisuutta ja runoja.  Hänen kirjoittaa tunteella ja naisellisella herkkyydellä rakkaudesta sekä elämän kokemuksista.

Viidennen tunnustuksen annan Unalle   Una on monipuolinen, hänen blogissa on paljon hänen omia valokuviaan ja hän harrastaa vähän kaikkea.Kiitos Unalle osallistumisesta Varjojen Saareen . Hän kirjoittaaa tarinoita, runoja,  rakastaa puutarhaa ja on aktiivisesti mukana bloggaajien yhteisissä harrastuksissa, kuten esimerkiksi Runotorstai     Runotorstai on  yhdistävä tekijä aika monella kirjoittajalla ja valokuvaajalla, Runotorstai sivu antaa paljon lukijoilleen. Kopio se sivu omiin kirjainmerkkeihin, niin sinulla on aina mielenkiintoista lukemista.
***************

Vaikka sääntöjen mukaan jaetaan 5 tunnustusta niin minä siitä viis veisaan:)
Annan  Kuudennen tunnustuksen   Luen ja Kirjoitan blogille.. Siitä blogista löydän ajankohtaista tietoa uusista ja vanhemmistakin kirjoista. Esittelyt ovat selkeitä ja lämminhenkisiä. Kiitos myös Luen ja kirjoitan  blogille osallistumisesta Varjojen Saareen..

Seitsämännen tunnustuksen annan Mustikselle   Kiitos osallistumisesta Varjojen saareen . Mustiksen blogi on täyttä elämää. Näin sen kuvailisin kahdella sanalla. Elämän läheistä koskettavaa kerrontaa , aitojen muokkaamattomien kuvien saattelemana. Pidän varsinkin historiallisesta kerronnasta niin omasta elämästä kuin vauhdikkaista mielikuvia vaativista ja  luovuudesta sekä asioihin perhtymisestä. Erittäin monipuolinen blogi


Kahdeksas tunnustus Kertoo tarinaa blogiin kiitos osallistumisesta Varjojen Saareen..

Yhdeksäs tunnustus Kirlah  Kirlahin blogi  on  koulumaailmasta kertova, sekä lisäksi runsailla kuvilla varustettu  matkakertomuksia sekä lomilla että opintomatkoja. Kiitos osallistumisesta Varjojen Saareen.

Kymmenes tunnustus Marja Leenalle  kiitos  runosta, joka kertoo Varjojen Saaren tarinan  herkän koskettavasti. Niin myös Marja-Leenan blogi koskettaa mieltä, kun vain avaat sivun, ihania luontokuvia tulvii silmiesi eteen. Kauniit tarinat ja runot kuvamaailman kanssa antavat paljon lukijalle.

Vielä yksi eli Yhdestoista tunnustus  Rinalle.     Suuri kiitos Rinalle, että hän osallistui bloggaajien yhteiseen tarinaan. . Rina on nuori kirjailija ja hänen blogissaan on ajankohtaisia kirjaesittelyjä, sekä mielenkiintoisia kertomuksia  kirjallisuuden ja elämän eri aloilta. Mystiikkaa unohtamatta.

Kiitollisena heille kaikille monista jännistä juonirakenteista  jatkan nyt tarinaa.. Kyllä siitä valmis tulee varmasti syyskuussa.. Isot halit kaikille ja kiitos lukijoille, kommaajille ja  kirjautukaa lukemaan myös Varjojen Saarta, sinne tulee lähes joka päivä lisää tekstiä.. Syys tunnelmissa . Hyvää viikonloppua!

20 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos Sinulle Aikatherine tunnustuksen vastaanottamista!
  Ripeästi tunnustus pääsikin jatkamaan matkaa suosikkiblogeihin.:-)

  Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Peikko on ihan pöllön näköinen, kun Aikatherine ojentaa sille lappua, johon on piirretty kirjaimia. Hämmennyksissään peikko kumartaa kiitokseksi, veuhtoo siivillään ja tarttuu nokallaan lappuun, nousee saman tien ilmaan, mutta tottumattomana pöllöyteensä kiepsahtaa suoraan suureen kuuseen.

  Kuusi herää ja ravistaa pöllön pois harteiltaan. Peikko istuu maassa ihan täynnä havunneulasia, taittelee siivet selästään ja antaa ne Aikatherinelle. Sen jälkeen peikko kiertää itsensä ympäri kolmesti, eksyy ja lähtee etsimään luolaansa ihan väärältä suunnalta. Mutta se on kyllä peikon miälestä hirmu lystiä.

  Kuusi katselee pöllön nokasta pudonnutta lappua, ja työntää sen läpi satakolme neulasta, ettei se vaan putoa, ja miettii hiljaa mielessään mikä on blogi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hietatar, matkaan lähtivät ja hyvä niin. Olikin aika kiittää ihania kirjoittajia tutuksi vähitellen tulleita blogin kirjoittajia

  VastaaPoista
 4. Peikko osasi taas sommitella sanasia. Kuusikin ihmettelee mikä on blogi? Joo, minun tietsikkakin ihmettelee ja kaikki oikolukijat ihmettelee, ne ei ymmärrä ollenkaan mikä se blogi on, eikä ne ymmärrä mikä on blogger..eikä aikkukaan ymmärrä..on vaan hyväksynyt sen nimeksi tälle maailmalle, jossa sanat ja kuvat sekä äänikin viuhtovat siipiään ja sinkoilevat sinne tänne jäävät peikon tarinoiden sisälle ja räpiköivät sieltä toiseen blogiin kuuntelee korvat ristissä musiikkia ja hymyilee ohi livistäville mielikuvilleen hypähtäen taas uuteen virtaan jossa enkelikasvoinen tyttö piirtää unia seinille. Kuusi nauraa ja metsän sammaleet narskuttavat pehmeitä hampaitaan aamukasteessa. Aikun mielestä elämä on tosi lystiä ja peikot tekevät siitä kauniin, niinkuin naavoilla koristeltu satupuu. Kiitos Peikolle kommitarinasta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ihana Aikatherine! Otan ilolla vastaan tämän tunnustuksen. Varjojen saari jäi osaltani vähän lyhyeksi, mutta sitä mukavampaa se oli. En ottanut siitä itselleni elämäntehtävää ;-)...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoista. Olen iloinen kun pidät blogistani, sepäs vasta saa mielen hymistelemään. Olen kyllä jo tällaisen saanut, joten ethän pahastu, jos en tätä kuvaa toiseen kertaa blogiini liitä.
  Kiitos ja halaukset sinulle!

  VastaaPoista
 7. Voi, miten hienoa oli saada Sinulta tunnustus.Kiitoksia paljon ja hyvää syksyn jatkoa bloggailun parissa ja muutenkin!Terveisin Marja-Leena

  VastaaPoista
 8. Kiitos Aikatherine tunnustuksesta. Vaikka suomalaiseen vaatimattomaan tapaan tuntuu, että enhän minä sellaista ole ansainnut, mitäs minä! Tuo tunne tulee lähinnä siitä, että koko kesä on mennyt vähän harvakseltaan blogin kanssa. Sanat ovat loppuneet!!

  VastaaPoista
 9. Onnea tunnustuksesta:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Luen ja kirjoitan, onneksi ei kukaan ottanut elämäntehtäväksi tarinaa, vaikka vähän lisää kaipasinkin tekstejä, mutta eiköhän se siitä valmistu. Uusi idea on mielessäni hautumassa ja siitä kirjoittajat tulevat pitämään. Siitä myöhemmin

  VastaaPoista
 11. Kiitos Kiiris, mitäpä minä suuttuisin moisesta, tunnustukset on muutenkin vapaaehtoisia. Pääasia että sain kiittää sinua

  VastaaPoista
 12. Kiitos Marja-Leena, joka kerta kun luen tähän asti kirjoitetun tekstin luen myös sinun runosi. Minulle se avautuu joka kerta uudella tavalla, se on runoissa ihmeellistä, niitä ei saisi lainaan lukea vain yhden kerran.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Kirlah, tässä on kesän aikana ollut monikin lomalla, myös minä olen liidellyt kesäperhosena. Pitkä talvi aikaa taas kirjoitella muistoja ja mielikuvia. Minusta me ollaan yhdessä enemmän ei yksin viitsisi ilman lukijoita kauan kirjoitella nettiin. Kommentit on hyvin tärkeitä adamille, ainakin minulle.

  VastaaPoista
 14. Kiitos ja kumarrus. Kyllä blogistania on ainaskin maailman kolmanneksi hienoin paikka, heti metsän ja järven jälkeen =)

  VastaaPoista
 15. Hienoa Deme, Asiat tärkeysjärjestykseen:)) Luonto on todella hyvä paikka olla ja nauttia. Tämä on siellä jos sun jonnilaisten harrastusten "kun ehtii" not tressi

  VastaaPoista
 16. Tuplakiitos Aikatherine, niin tunnustuksesta kuin siitäkin että kutsuit minua nuoreksi :-)
  On mielenkiintoista seurata, millaisen keitoksen saat aikaan Varjojen saareen.

  P.S. Yksi korjaus, en vielä pidä omaa kirjablogia. Kovasti ihailen minäkin Vinttikammarissa-blogia, kunnia siitä kuuluu Ahmulle.

  VastaaPoista
 17. Onnentoivotukset tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 18. Heri ja voi kiitos! JOstakin ihmeen syystä siun ilmoituskommenttisi tästä tunnustuksesta tuli minulle sähköpostiin vasta hetki sitten!!! Se oli seikkaillut varmaan jossain avaruuden statosfääreissä näin kauan!? =))))
  Mutta hetki sitten piippasi sähköposti jotta viesti saapunut ja se oli tämä ilmoituksesi. =)


  Kiitos vielä =) Lisään siutkin tämän tunnustuksen ja arvomerkin antaneiden joukkoon sivulleni. <3 <3


  VastaaPoista
 19. Kiitoksia Katris, enko ole täällä käynyt muka kommentoimassa, ihan luulin että olisin?? Olen huono näissä kuten tiedät.. ja väsynytkin. Mutta kiitän Sinua ja olen onnellinen että huomioit minutkin.

  VastaaPoista