perjantai 7. tammikuuta 2011

tarttuuko asenne 2
olen seurannut että se teksti on suosituin. ja iloitsen siitä valtavasti, koska se todistaa ,että kaikki ihmiset haluavat pohtia miten lisätä rauhaa iloa ja hyvyyttä. Armahtamalla toisiamme, ymmärtämällä että yksi on vahva toisessa toinen toisessa asiassa. Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Jokainen ihminen on hyvän elämän arvoinen.
Todellinen onnen salaisuus on vaatia paljon itseltä ja vähän toisilta.


3 kommenttia:

 1. Jokainen ihminen on elämän arvoinen.
  Luin kirjan
  "Kun lehdet putoavat,näkyy keittiöstämme kauemmaksi"
  Tomas Sjödin kirjoittama.
  Tosi kiinostavasti kirjoittaa.
  siinä on todella kirjoitettu siitä että jokainen ihminen on elämän arvoinen.T
  Kannattaa lukea.

  VastaaPoista
 2. Juu ... kun isäni kanssa istuskelin hevosree`ssä seitkytluvun alussa, isäni lauloi:
  http://www.youtube.com/watch?v=XyDs9v0BzGk&NR=1

  Juu, itse en kyllä lähde juoksemaan sinne minne hummani juoksee vaan pyydän seisahtumaan.

  Jos joku astelee minua negatiivisin aikein, peräännyn. Odotan vaiti muutaman päivän (ei puheluita, ei tekstiviestejä) ... jos negatiivisin aikein lähestyy eri mielin, harkitsen ... eli kartan negatiivisuutta ... yritän opettaa sillä lähipiirilleni ettei se synnytä mitään ... ja positiivisuuten reagoin heti kun pystyn :)

  VastaaPoista
 3. aikatherine kirjoitti...

  Kiitos Sylvi, minulla on juuri nyt monta ajatuksen pätkää eli juttuja on tulossa, ne pitää nyt vain eritellä omikseen ja teen sen rauhassa ensin koneelle. Luin tuolta ystäväni BB Blume mustaleski Blogista ihmisen synneistä ja se herätti paljon ajatuksia, jopa suurimmasta synnistä päädyin siihen että se on välinpitämättömyys. on ihanaa kun täällä blogi maailmassa näkee on ihmisiä jotka välittävät toisista pitävät yhteyttä jättävät viestin se on kaikki merkki välittämisestä.
  8. tammikuuta 2011 14.49
  iglesiasoviedo kirjoitti...

  Tienes toda la razón cuando dice que "toda persona es digna de una buena vida".
  Debería de ser el objetivo de toda la humanidad que todas y cada una de las personas de este mundo tengan una buena vida.
  Un abrazo.
  8. tammikuuta 2011 18.32
  aikatherine kirjoitti...

  Así, el ajttelen idealista y optimista esto y entonces creo que la película a alguien, como yo, su padre obligó a su hijo a la guerra y murió el niño. luego hubo remordimiento y explicaciones, sin embargo, fue heroico. oh no, yo soy uno mil años que el hombre tiene que entender la más estúpida de las guerras mundiales.
  9. tammikuuta 2011 3.28


  aikatherine kirjoitti...

  Ymmärrän tämän hyvin ja luulen että yhdyn ajatukseesi. Kyllä minä hermostun jos saan kovin negatiivisen viestin, vaikka poistan sen, silti se sattuu ja jos sama henkilö loukaa monta kertaa lähetän kyllä pyyntöjä jättää minut rauhaan. En jaksa väitellä.. eli haluan vain rauhaa ja positiivisuutta. se ei silti tarkoita että ei voisi olla rehellinen ajatuksissaan, jos on erimieltä, voi asian ilmaista rakentavasti tekemällä vaikka kysymyksiä, tai antamalla vaihtoehtoja, entä jos ajattelisin näin tai olenko ajatellut mitä tämä toinen ajatus vaikuttaa pohdintoihini.
  Toivon hyvää sillekkin ihmiselle, jota en ymmärrä, mutta en toivo häntä lähelleni en mihinkään yhteyksiin.. maailmassa on tilaa valita omat kaverit ja siihen on jokaisella omat oikeudet
  10. tammikuuta 2011 17.1

  VastaaPoista