maanantai 9. heinäkuuta 2018

pieniä vieraita ja hiljaista elämänkulkua


8 kommenttia:

 1. Ihana koira <3 hyvää kesää toivottaen Ronja

  VastaaPoista
 2. Viihtyisän ja kauniin näköiseltä näyttää.

  Mukavan leppoisaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on nyt puolet pienempi koti kuin edellinen, piti ostaa pinempiä huonekaluja. kuumuus oli aika ahdistava kunnes ostin sisäilmaa viilentävän koneen, Kyllä täällä viihtyy, uimahalli on vieressä joten käyn siellä nyt vähintään 3 kertaa viikossa. Yritän voimistaa lihaksia kun menin heikkoon kuntoon , useiden leikkausten jälkee, tuli hermoratavaurio jalkoihin siitä en taida täysin parantua, mutta en tiedä, on sitä tuntoa jo enemmän tullut. Oikeaa jalkaa täytyy varoa, nilkasta alaspäin aika tunnoton. tuen kanssa pitää ulkona liikkua

   Poista
 3. Onpa sinulla soma koti siellä! Hyvää kesän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tullut vanhasta kodista mukaan kuin sänky ja sohva.pienessä kodissa viihtyy kun on iso parveke. Laitoin sinne villiviiniä ja jos se on ensi keväänä vielä voimissaan laitan vielä kaksi lisää. Se luo kaunista luonnon vehreyttä ja varjoa istua aamukahvilla ulkona ja tuli siellä iltaisinkin oltua, illalla oli viileempää.

   Poista
 4. Nätti koti. Ja aivan ihana koiravanhus. Leppoisaa kesää, nyt ainakin tarkenee:)

  VastaaPoista
 5. Irja Mustis, ei tämä koira vanhus ole. Poikani toi Bart koiran Suomeen kun tulivat tänne. Tämä on vielä aika nuori , alle 10v. Bartilla on ihana luonne, hyvin ihmisrakas. Kun menen heille tai tulevat meille minun pitää halata ja pussata rapsuttaa ja paijata niin ettei muita ehdi oikein kohdata. Pojan tytär valitti, että Bart tykkää mummosta enemmän kuin hänestä. Oli mustasukkainen. Bart asui luonani koko perheen kanssa puoli vuotta, ja poikani sanoi että tietty se minusta tykkää kun olen kävelevä herkkujen antaja, koira joutui dieetille kun muuttivat omaan kotiin. :))

  VastaaPoista