sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Vilkas viikon loppu

Koiruus rakastaa lämpöä ja takkatulen loisteessa sitä on, lisäksi olen kutonut ulkoiluja varten vilapaitoja pikkuisille koiruuksille, joita on kolme

Muutakin kudottavaa riittää, pukinkonttiin mahtuu enemmän kuin ehdin tehdä
Lapasia, sukkia,  lämmintä ylle ja allen  vaikka onkin leutoa vielä

Tämmöisen ihanan kukkaasetelman sain ihanalta mies henkilöltä.
Pieni joulutonttu kuiskii:  --olkaa kiltisti, muuten saatte vain risuja...kääk..yritän olla ainakin ahkera. Kirja He eivät tiedä mitä tekevät on ollut pöydällä, ja lukenutkin olen, mutta en ehtinyt vielä pitkälle, mielenkiintoinen kyllä, lähinnä isä poika suhteen kuvaus, tottakai äitikin on kuviossa jossain sivussa..siitä sitten kunhan saan luettua.  Tyttärien kanssa kävin katsomassa  Kaikki äitini ja Kaikki tyttäreni.. ennalta kehuttu ja iloiseksi mainostettu.. mutta minusta se jäi jotain vaille, liian sketsimäinen näytelmäksi.. ehkä se vain oli minulle outoa, uutta.. taidan olla se juuttunut jolla ei ole kykyä olla muuttunut..Näyttelijät oli kyllä hyviä ja kun huomio että esitys oli koottuu, lukijoiden lähettämistä kokemuksista Kodin Kuvalehteen niin eihän sellaisesta ehjää näytelmää saa, kun on tyyppejä laidasta laitaan..
Olin lastenlasteni syntymäpäivillä. Tyttö täytti 15v ja poika 19v ja armeijan leipiin menossa kohta joulun jälkeen.. Dominoa pelasivat kovasti, ja rikkaita olivat oli hotelleja ympäri maailman, kurkistin mihin noista uskaltaisin mennä.. iikk.. en mihinkään.. kotimaassa paras.. no jos pakko niin Sidney tuntui parhaalta..

2 kommenttia: