maanantai 5. toukokuuta 2014

Voi MUSTIS MUSTIS

Sinä  aamun  päivän ja  illan  uskollinen  ystävä.  Istuit niin somasti  joka päivä  ikkunalaudalla olit niin kiinnostunut  pihalla liikkuvista  linnuista, oravista, jopa kevään ensi ötököistä.
Ikkuna oli vain hieman raollaan  koska rakastit nuuskia raikasta ulkoilmaa.
Sinne sinun mielesi paloi.  Luonnon helmaan.
Olen etsinyt sinua pihalta ja penkonut joka kolon ja kaapin jos olisit vaikka vahingossa sinne  piiloutunut, niinkuin välillä teit  kun kävi  vieraita. 
Nyt sinä karkasit pienestä raosta, luulin että et siitä edes sovi.. Voi että  olin tyhmä, sinä olet niin siro ja hoikka  pääset hiirenkin kolosta sisään.. Nyt sen tiedän.
Minulla on ikävä.  Minulla on murhe jos sinulla on nälkä tai kylmä. Toivon että löydät  lähellä olevasta metsästä  makoisia hiiriä, nyt saat luvan napata linnunkin, jos suinkin kaipaat  niin tule  ja naukaise oikein  lujaa, ikkunani  on raollaan  läpi yön,  nukun kahden  peiton alla että  ei ole kylmä.
Jalkoja paleltaa kun et ole lämmittämässä. 
Käyn joka päivä katselemassa ja naapurin lapsetkin tarkkailevat  pihapiiriä. Toivon että joku  silmä näkee  ja kertoo  missä olet   kiiruhdan hakemaan kotiin. enkä nenää avaa ikkunaa kuin puoli senttiä.
Rakastanhan minäkin raitista ilmaa.. ja sinua.

14 kommenttia:

 1. Kamala paikka kun ei tiedä missä on. meillä kerran yksi kissa kanssa lähti ja minä etsin maat ja mannut, jos joku soitti että on nähnyt sennäköisen kissan. jätin heti työni ja kiiruhdin katsomaan, aina turhaan. Meni 4,5 kukkautta ja yksi päivä tulee kissa kotiin kolmella jalalla kävellen ja hampaat irti suussa, oli kamala näky, mutta niin vain kissa parani ja eli vielä monta ihanaa vuotta, joten toivoa on että kisusi palaa kotiin.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti Mustis löytää kotia,tiedän kylllä tunteen,jaksamista.♥

  VastaaPoista
 3. Vaikea on ikävää kestää..:)
  Toivon että saat rakkaasi takaisin, Kaisumarjatta!
  Hyvää viikkoa ja äitienpäivää sinulle ♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Voi ikävää, kissa on myös ollut lemmikkini, joten ymmärrän ikävän. Varsinkin, kun kohtalo on epäselvä.
  Kevät houkuttelee vapauteen ja toivotaan, että paluu kotiin tapahtuu

  VastaaPoista
 5. Mustis lähteny kevätkierrokselle...kylläpä se sieltä ajan kans kotia palajaa.
  Mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 6. Mustis on lähtenyt seikkailemaan tarkoituksellisesta syystä.
  Toivotaan parasta elämän laatua.

  VastaaPoista
 7. Aikansa vähän seikkailee, varmaan tulee takaisin luoksesi.

  VastaaPoista
 8. Voi että, toivottavasti Mustis palaa pian luoksesi, ellei ole jo palannut!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti tuntee kaipauksesi ja tulee takaisin.

  VastaaPoista
 10. Voi kurjuus, minkä kissasi teki. Epätietoisuus on varmaan pahinta, mutta toivon todella että saat kissasi pian takaisin luoksesi ja hyvissä voimin. Kiva, että sinulla on myös apureita tarkkailemassa.

  Rip

  VastaaPoista
 11. Täällä meidän lähiössä on jo monta viikkoa ollut sähkötolpissa yms. ilmoitus, jossa kaipaillaan kotoa karannutta 17-vuotiasta Kössi-kissaa. Toivottavasti Sinun Mustiksesi on jo löytänyt kotiin takaisin.

  VastaaPoista
 12. kiitos positiivisista kommeista, kissaa ei ole vielä löytynyt. nyt on 8pv,5. ilta. yritän saada loukun, kaikki oli varattu.. ruokaa vien partsin alle, öisin se sieltä katoaa.. en ole nähnyt mustista, mutta toivon että saan loukun sillä sen saa vangituksi turvallisesti. Mustis on löytänyt piilopaikan jostain läheltä, minä en vain löydä vaikka kierrän taloja ja kurkin joka koloon partsien alle, varastoihin, j.n.e.

  VastaaPoista
 13. Las cosas se echan de menos cuando se pierden o creemos que las hemos perdido. Espero que pronto este ronroneando en tu regazo.
  Un abrazo.

  VastaaPoista
 14. Voi, toivon sydämestäni että löydät kissasi, se on niin hurmaava nimeään myöten:) Ja kyllä Sinä hänet löydätkin, olen varma siitä. Halauksia Katris, kerro miten kävi??

  VastaaPoista