torstai 18. elokuuta 2016

Elämän sillat

Monenlaisia siltoja on tullut ylitettyä, joitakin jäänyt ylittämättä, muutamia poltettu.

Tällä hetkellä on vielä kesää hetken aikaa, toivon niin, hieman viileää varsinkin kun poikani perhe muutti Brasiliasta Suomeen ja asuvat nyt luonani kunnes löytävät mieleisen oman kodin.
Onneksi minulla on tilaa, tyhjänä on ollutkin kaksi huonetta tähän asti.

Poikani sai heti töitäkin, ja lapset aloittivat koulun tässä ihan vierellä, parisataa metriä.

Minä olen toipunut tapaturmasta, mutta polven proteesileikkaus on marraskuussa viimeistään. Se on vaivannut jo useita vuosia, eikä kipuun auta enää normaali kipulääkitys. Tukiside auttaa vähän, silti turvotusta koko ajan. Panadolin lisäksi käytän Orudis voidetta ..
Silta se on taas tuo tulevakin leikkaus, toivon että ei tule tulehduksia ja paranee pian, en kohta muista miten kävellään ilman apu tukia.

Jospa vaikka jouluna, jos onni suosii ja kaikki menee hyvin.

Eipä ole marjoja tullut kerättyä, onneksi niitä saa kaupasta ja torilta.

Tällä hetkellä ilonani on myös Brasiliasta tullut  koira, nimeltään Bart.  ihana, kiltti, kaunis. opiskelee suomea hitaasti mutta varmasti..

3 kommenttia:

  1. Kyllä tuo polvileikkaus elämää helpottaa, ilman sitä jäisi minulla monta homaa toisten tehtäväksi. Mutta aikansa se toki ottaa että paranee. Tsemppiä leikkaukseen!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että leikkaus ja siitä toipuminen sujuu nopeaan ja helposti!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä, että kaikki menisi hyvin ja kuntoutuisit. Muuten elämässäsi on tapahtunut mukavia asioita, kun poikasi perheineen on palannut Suomeen. Kaikkea hyvää sinulle kaisu-marjatta.

    VastaaPoista