torstai 21. heinäkuuta 2016

Elämän vaihtelevaa myllerrystä

Lisää kuvateksti
 Olen lyönyt laimin blogin päivitykset.
Minun kesäni on kulunut  toipuessa onnettomuudesta, ja odotan seuraavaa  tapaamista Ortobedin kanssa 8.8  jolloin päätetään mitä oikean jalan polvelle tehdään. Jotain on tehtävä, ehkä proteesi, lääkäri tietää.  Muuten ei liikunta suju ilman kapuloita.
Jonkunverran sentään olen kävellyt, kuvannut kukkia kallion kupeessa.
Käsitöissäkin on taukoa, kun molemmat kädet murtuivat en ole vielä uskaltanut liikaa rasittaa..Kun piirtelen, kirjoitan ja selviän tavallisista koti askareista se on jo suuri työ, hiki tulee:)) 

Ihana asia on ollut se kun poikani perhe muutti takaisin Suomeen 6 vuoden jälkeen Brasiliasta.
Nyt asuvat luonani, kunnes löytävät uuden oman kodin. Poikani sai työpaikan joten isompia ongelmia ei ole, lasten kouluun meno on tietysti oma juttunsa. Onneksi molemmat lapset puhuvat hyvin Suomea ja ymmärtävät, vain nuorimmalla  voi olla alussa luku vaikeuksia, kun on  Brsiliassa lukenut vain Portugalin kieli ja se on  siksi vahva, mutta eiköhän tuo liene isäänsä tullut, eli oppii pian taas sujuvasti uusia kieliä.
Mielenkiintoista tulee olemaan vielä tuleeko heillekkin pakko ruotsi, eihän se pahaa tee , mutta englanti kiinnostaa heitä enemmän.
Minun suurin unelma on tulla mahdollisimman hyvään kuntoon, että pääsisin taas uimahaliin jumppaan ja kävelylle rantatielle.. en liikoja odota, vain että yksinkin pärjäisin polkuja kulkien.


Virkistävää ja hyvää kesää kaikille  kavereille täällä, jotka eksyvät vielä hiljaiselle sivulleni.


7 kommenttia:

 1. On varmaankin ihanaa saada pojan perhe lähelle sinua.

  Me muutimme kaksi vuotta sitten maalle, emme ole katuneet. Hyvää loppukesää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onpa hienoa kun sait pojan perheen lähellesi!

  Hyvää toipumisaikaa ja kaunista kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ai kun mukavaa kun sait pojanperheen lähemmäksi. Pikaista paranemista sinulle Kausu ja mukavaa kessää lastesija lastenlastesi kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että pojan perhe palasi takaisin Suomeen, nyt näet heitä useammin.

  Paranemisia ja mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva kuulla, että sait pojanperheen lähemmäksi:)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Taitaa nyt olla hiljaista meidän muidenkin blogeissa, jospa syksyn tullen taas aktivoituisimme. Hienoa että sait poikasi perheen lähellesi, minullakin oli poika viikon luonani ja tulee muutamaksi päiväksi vielä ennen kuin loma loppuu. Kaikkea hyvää Sinulle!

  VastaaPoista
 7. "Pojasta polvi paranee", sanonta auttakoon sinua polvesi kanssa. Iloitsen poikasi tulosta ja toivon teille hyviä hetkiä.

  VastaaPoista