torstai 13. maaliskuuta 2014

Päivitysten aika ja muuttuvat tekijät

Kuva Hesarin blogista, Tähtien koti. Hyvin mielenkiintoinen kuva mielestäni, universumi on mielenkiitoinen .

Otsikko on päivityksen aika, siihen voi liittää monia asioita. Itselläni on nyt pohdittavana mitä ja miten minun pitää toimia kun Windows XP lopettaa päivittämästä tietokonettani.
Saako tähän ostettua jonkin muun ohjelman joka päivittää tietoturvani.
Olen saanut vain viestin jossa ilmoitetaan että widows XP konetta ei päivitetä ensikuun alusta
Pitääkö ostaa uusi kone ?
Tämä on taloudellisesti katastrofi koko Suomessa. Meillä on käytössä  varmaan miljoona XP  pöytäkonetta, tehtaissa, kunnallisessa sektorissa , firmoissa ja koneet ovat vain muutaman vuoden vanhoja kuten omani, se on reilut 2 vuotta vanha..
Tietoni ovat kyllä hyvin puuttellist tällä hetkellä, yritän selvittää ongelmaa
Jos tiedät jotain asiaa valaisevaa, laita kommiin vihjeitä tai linkki josta saa apua..
 
Aiheeseen liittyvät haut http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows/end-support...

Web Results

Ja kolmas asia liitteenä tähän on  viestini anonyymi kommentteja lähettäville.. Koska heidän kaupalliset kommenttinsa johtavat vain erilaisten myyjien linkeihin poistin anonyymi kommenttien mahdollisuuden blogistani.. Selvyyden vuoksi viesti heille myös englanniksi.

Thank you Anonymous, that's enough commercial enterprises, links to my site. My blog is not intended for commercial enterprise. That's why I do not mind comments even if they have been generally positive.
I wish you all the best, and since my blog deals mainly with my hobbies and my thoughts when I care to them or would like to share, I hope the writers mostly other blogs posts, which I can also be connected to their blogs via the exchange of ideas and issues of common interest.
This message is in English which is also used by anonymous. So thank you and always welcome reader if modest everyday life interest.


13 kommenttia:

 1. Mikä on Windows EP ,alkoi kiinnostaa, mä en noista ymmärrä mitään, kunhan kone toimii :)
  Ihana tähtien koti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis xp. arin kommisata saat vinkin..jos sulla on vindows xp

   Poista
 2. Päivitä Windows 8.1:ksi Windows XP:stä, jos mahdollista, ohjeet ja lisää aiheesta löytyy tästä: http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows/end-support-help

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Ari..yritän muuttaa päivityksen ennenkuin päättyy, ettei tule mörköjä matoja ja viruksia

   Poista
 3. Aikamoinen homma tiedossa tuon XP:n kanssa monella. Sinulla onnistuu varmaan tuon Windowsin 8.1:n päivitys konehan ei ole vielä vanha.
  Noita roskapostikommentteja minulle tuli jokunen silloin tällöin.mutta ei enää kun vaihdoin kommentien asetuksia..

  Hyvää kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saa nähdä, tunnet siis asian. joillekkin se voi tulla yllätyksenä, siksi kirjoitun aiheesta. Pyydän varmuudeksi tyttäreni apuun etten tee virheitä juuri tuota 8:1 suositeltiin ..
   Anonyymit pääsi postiini kun asetukset oli kaikille vapaat.. se ei ole viisasta huomasin nyt ja ongelma on helppo poistaa..Kevättä täällä etelässä on jo tuntuvasti vaikka lupailevat vielä luntakin

   Poista
 4. Aika kinkkinen juttu,minullekin tulee silloi tällöin roskapostia:)

  VastaaPoista
 5. Enpä osaa neuvoa.
  toivotaan että jotenkin saat päivitettyä.

  VastaaPoista
 6. Tällästä se on kehitys, just ku saatu joku homma jotenkuten pellaamaan, tullee tilalle uus ja entinen joutaa roskakorriin. Varmaan monella on sama ongelma, onneksi löytyy ihimisiä jotka ossaa neuvoo miten tilanteen saa korijattua.
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 7. Uudella pöytäkoneella on onneksi nyt Windows 8, mutta läppärissä Windows 7.
  Sekö siis vielä toimii, täytyy kysyä fiksuimmalta. Itse oon kyllä pihalla kuin lumiukko.
  Mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 8. Tässä uusin tieto: http://www.tietokone.fi/artikkeli/uutiset/jos_et_luovu_windows_xp_sta_tee_edes_tama_tarkea_asia

  Itse käytän Chromea jopa "vanhoisa" koneissa.

  VastaaPoista
 9. Sama tuska täälläkin. Soitin tietsikkayritykseen ja pitäisi kuulemma ostaa uusi kone ja jotkut sitten sanovat, että ei kannata ottaa Windows 8.1, koska se on vielä keskeneräinen. Ihmisten kiusaamista sanon minä! : ) Mutta ei siis kuulemma ole kiirettä vaihtaa?? Pojan kaveri laittoi sille 8.1:n ja kaikki tiedot tuhoutuivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on mielenkiintoinen tieto Mayo luin ohjeistosta että näin juuri saattaa käydä kun onnistuu lataamaan vanhaan xp tämä uuden 8,1 mikä hemmetin kiirus niillä muuten on, kun homma on vielä kesken.. tutkittuani koneeni tiedostot totesin että minun on paras ostaa uusi, tämän ohjelmisto on juuri sen 7 vuoota vanha ei kannata muuttaa mitään sensijaan voin ottaa tämän kirjoitus ja valokuvien muokkaus koneeksi. millaisen uuden ostan en vielä tiedä, apuna on älykänny joskin sen käyttö laajemmin on minulle hankalaa, näköongelmien vuoksi

   Poista