tiistai 25. maaliskuuta 2014

JÄÄTYNYT TIETOKONE

Sepä teki stopin mun tietokone jo ennen XP  päivitysten loppumista. Meni pimeeksi eikä sitä kannata korjata koska se maksaisi taas pari satasta.
Kirjoitan nyt tyttären koneelta, kun olen täällä kylässä on hänen syntymäpäivänsä..

En siis kirjoita uusia postauksia ennenkuin saan uuden koneen.
Vanha jäätyi ennenaikojaan, siinä oli kyllä kaikenlaista pikku vikaa jo vuoden päivät. Ei paljon auttanut siivousohjelmatkaan.
Eniten suren sitä että valtava määrä vanhoja valokuvian katoaa lopullisesti, kun olin hölmöyksiäni poistanut ne kameran mustikortilta.. Minä tonttu tohelo. mur minulle..

Blogi ja sähköpostit säilyvät täällä bittimaailmassa  niinkauan kunnes ne poistetaan.
Nyt mietin mkä kone on edullisin ja samalla tarpeeksi hyvä..
Voi olla että saan tyttäreltä käyttämömän koneen , edessä on uuden ohjelmiston opettelu.
Olen niin tottunut tähän Firefoksin Motcillaa  (tai jotain sinne päin)  että on ihan uusi tilanne .
elämä on vaihtelevaa mutta kevät on tullut ja kesäkin kuullostaa jo hyvältä vaikka edessä onkin suuria muutoksia.
Otetaan muutokset vastaan mukavina haasteina niin kaikki menee hyvin..




Luen kirjaa Alitajunnan voimat.. Siellä on hyviä ohjeita oman mielentilan muokkaukseen ja positiiviseen ajatteluun , olinkin jo unohtanut kuinka paljon elämässä vaikuttaa oma
 luottamus siihen että elämässä pärjää paremmin kun uskoo sisäiseen voimaansa, eikä uskottele mielelleen että ei pärjää, ei selviä..ne on vääriä singnaaleja alitajunnalle ja toteutuvat  kuten itse uskoo.
Kirjan pääsisältö kiinnittää huomion juuri tämän oman ajattelun muokkaamiseen, vaikka harjoitusten kautta. Toistuvasti uskoen vaikka kuinka vanhat opitut negatiiviset asenteet ja uskomiset yrittävät kääntää luottamusta omiin sisäisiin voimiisi. Ne ovat voimassa kokoajan, omat voimavarat täytyy vain löytää harjoituksen avulla.
aluksi voi harjoitella pieniä asioita, se voi olla vaikka huominen päivä , sanon itselleni: - huomenna on hyvä päivä, onnistun kaikessa mitä suunniten ja teen.
Eikös totta, että monella tulee epäusko heti tähän hihkumaan, väittäen että en voi itse sitä määrätä.En voikkaan, mutta voin muuttaa asenteitani se mihin uskon lopula kuitenkin tulee toteutumaan

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti iloksi kääntyy tuo tietokoneasia..:)
  Ne varmuuskopiot olisi ollut hyvä ottaa; mutta ehkä saat ne rikkinäiseltä koneeltasi palautettua?

  Hyvää maaliskuun viimeistä viikkoa sinulle, Kaisumarjatta ♥♥

  VastaaPoista
 2. Minulta hajosi läppäri.Luulin, että olin kadottanut koneessa olevat kuvat, mutta eipäs niin käynyt.Menin läppäri mukanani kysymään neuvoa asiantuntijalta ja kuvat saatiin talteen.Laite maksoi 50 euroa ja kuvat ovat katsottavissa, samalla tapaa, kuin ulkoisesta muistista tai tikusta. Samaan laitteeseen voin laittaa vielä paljon muutakin materiaalia.

  VastaaPoista
 3. Jess onnistuin Chromen kautta liittyä lukijaksesi. Muualle ei pelitä. Ja sielläkään ei suoraan hyväksy kohta"liity lukijaksesi" vaan piti ottaa se viereinen vaihtoehto "lisää vaihtoehtoa" ja sitä kautta pääsin lukjaksesi? Toivottavasti häiriö väliaikainen Kiva blogi sinulla kaikkinensa :)

  VastaaPoista
 4. Onkkelmaa pukkaa itsellänikin, en voi kirjautua enää kenenkään lukijaksi:( Ja hei tuo Mozilla Firefox on vain selain, sen saat mihin vain, se ei ole siitä kiinni. Kuvat ja tarinat saat discetille, joten et menetä mitään! Iloa elämääsi, kaikki on pelastettavissa:)

  VastaaPoista
 5. Alitajunnan voimat on tuttu minullekin, joskus vuosia sitten sitä lueskelin.
  Ihmettelen, miksi olen tippunut lukijalistaltasi, tulin nyt uudelleen, että et ihmettele...

  VastaaPoista