lauantai 18. toukokuuta 2013

Unelman pää

Valitsin lopulta profiilikuvakseni  Helsingin Kalliossa Desin näyttely töistä ottamastani kuvasta Pään. Näkyy olevan ylösalaisin, ihan niikuin minunkin pääni aika usein, vähän pyörällä..

Kävin läpi tunnisteita  voi rähmä kun mulla oli mliian paljon sanoja ja niistä oli jo mahdoton löytää mikä on runo, mikä tarina, dialogi, mandala, tunnustus, ajatusiani, kuva   .. nyt poistin liian monia sanoja..alhaalla on tunnstepalkki  josta voit  katsoa mikä aihe kiinnostaa..

kuvia /  tarkoittaa  valokuvia, tarina nimikkeellä  on myös  ajatuksia, muistelmia..

Jotenkin tuntuu siltä että tuo kuvani unelman päästä   on ihan minun sisäisen minäni kuva..  tarkemmin katsoessani huomaan että olen joskus käsitellyt kuvaa, liittänyt sydämmiä, naamion, sann Love    muistaakseni  aioin tehdä tästä mandalan.. Mutta sehän on..  minun  sisäinen mandalani::

Olen päivitellyt  vanhoja postauksia, ja yksi vanhimmista VAPAUS pomppasi ylimmäksi.. haitanneeko..

6 kommenttia:

 1. Aika läpinäkyvä ja mukavasti sekaisin on pää tuossa kuvassasi. Löysin sieltä myös sydämen, joka on tärkeä asia runoissasi ja kirjoituksissasi.<3 Sinä olet niin aito ja lämmin ihminen, kaisumarjatta!

  Minun pitää perehtyä lähemmin tähän blogiisi..:)
  Ihanaa ja kaunista helluntaita sinulle.<33333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili, toin mukanani kaikki vanhat mutta näkyvillä on myös niitä postauksia, jotka eivät päivittyneet. Ajattelin että kopion vähitellen eri aiheita omille sivuille, sivupalkkiin, niinkuin sinulla.Tuo oli hyvä huomio, hitsi kun mun pää on kyllä ihan läpinäkyvä:)) käy suorastaan veto päässä:) Jos aitouden voi yhdistää sanaan avoin niin ok.. aidosti kaheli:))

   Poista
 2. Hyvä, että olet päässyt selville vesille sotkujen jälkeen. Mukavan värikäs pää kuvaa aika hyvin sun olemustasi.
  Onnellista jatkoa !!! Ja tietysti iloista kesämenoa, nyt se alkaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anjuusa, olen nyt tosi jees, kun tuo jumitus loppui.. jospa löytäisin vielä kateissa olevat tarinan juonet ja runosäikeet, niitä odotellessa piirtelen kuvia.

   Poista
 3. Hetken jo ajattelin että Ulleriina on nimennyt plokinsa uudelleen.

  Mää kon en nykytaiteista ymmärrä, kertokaas ny mullekin mistä päästä tässä on kymysys.
  Sen mää ymmrrän että esim. makkarassa on aina kaksi päätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Max..siitä onkin aikaa kun nähtiin..lossilla..
   joo toi unelman pää on UNELMA nimisestä taideteoksesta Helsingin Kalliossa Ku Stadi oli niiku desinkaupunki, ni tääl on kaikenlaisii taideteoksii siel sun tääl ja väri sekä valo heijastuksia öisin..jottaa laser valojutskui.. UNELMA on noin 10-15 metriä korkea ja törötttää keskellä Neljättä Linjaa siellä ylempänä mäellä.. asukkaat valittaa kun se on niin hirveä, ei se ketään pure, sehän on unelma.. taiteilijan näkemys.. luulen että googlettamalla löytyy helposti hakusanat : unelma+veistos+helsinki+ 200vuotta
   siis hesan 200 vuotis veistos vaikka minä en huomaa mistä hitä on veistetty:))

   Poista