tiistai 20. joulukuuta 2011

Hiljainen kiitos

Lapsenlapsi on parantumaan päin. Kuume lakannut , elämme toivossa että saamme viettää ihanan terveen joulun koko perheen voimin, mummi ja lapset sekä lastenlapset ..

Elämä voittaa. Omakin mieli alkaa kirkastua, matalapaine ja vesisade ei tosin kohota mieltä vaan kolottaa reumapotilasta, mutta onneksi siihen on jo tottunut ...


 

10 kommenttia:

 1. Terveenähän joulukalat ja rosollit saavat makuhermotkin nauttimaan joulusta.
  Nautinnollista joulua Sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 2. kiitos Ulleriina, toivon vieläkin että nimenomaan terveenä itsekukin.. Ja minun kodissa ei sikaa syödä, oikein arvattu. Kalaa laitan uunissa ja suolattuna.. silliä tietysti ja rosollia.. riisipuuroa ja sekametelisoppaa,onnistuin tekemään aika herkullisen taatelikakun, se voi olla että lapset vierastaa mutta kyllä aikuiset tykkää.. lapset tykkää eniten jäätelökakusta.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että olette terveenä,maistuu jouluruuatkin,muistan että lapsena meilläkin oli aina sekametelisoppaa,hyvää joulua sinulle ja perheellesi:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että sinä ja pienokainen olette paranemaanpäin.
  oikein ihanaa joulua teille!♥

  VastaaPoista
 5. Iloinen uutinen, että lapsi alkaa tervehtyä.;))

  Oikein Rauhaisaa ja Onnellista Joulua sinulle, Aikku, ja perhekunnallesi.<3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että lapsi paranee. Poikani sairastui aikoinaan yleensä pari päivää ennen joulua ja parani heti kun pukki oli käynyt. Hänellä kyse oli varmaankin joulustressistä. Hyvää joulua Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää ja onnellista Joulua sinulle ja perheellesi!Näin kyllä viestisi Netlogissa,mutta kas kummaa,en pääse sinne itse,Olen joskus kirjautunut jollain sanalla,mutta koska en sitä palvelua käytä,niin en pääse sinne kommailemaan,vaikka viestit näkyvät omassa sähköpostissa.En tiedä mikä mättää...olenko vain tyhmä ja tumpelo...DDDDD.Tämän foorumin kautta yhteydenpidon luulisi onnistuvan,,,?

  VastaaPoista
 8. Taas lipesi ajatukseni asianytimestä: Mutta on ne pakko mainita..Katri jo henkeä pidätellen odottaa jotain sydäntäsärkevää. No mutta Eeeeihh` ethän tuomitse Hra Papua etukäteen. Ajattelin tuota vain toivottaa hyvät huomenet ja uudet vuodet.
  (Öhöm: totuuden nimissä unohdin mistä piti kertomani: ajasta ainakin ennen ajanlaskua?)
  ..Terveytymisiä poppoollesi..

  VastaaPoista
 9. kiitos syysmyrsky, aina nämä viestit jotain kautta kulkevat.

  VastaaPoista
 10. herra bean sun aatoksistas en tolkkua saa.. enkä nyt liioin jaksa pohtia. en tuomitse ketään joskus vain kuljen ohi. Niin on parempi.

  VastaaPoista