torstai 1. syyskuuta 2011

Isä: Anna minulle järkeä.


ISÄ; Opeta minua ajattelemaan

myös silloin , kun olen palava.

Kirjoita minun silmiini aika

Aika jonka määrää en tiedä.


Tiedät miten herkästi sytyn

vain pieni hetki elämässä,

kun näen uutta ja kaunista, tai kiinnostavaa.

Hyppään sen keskelle mitään miettimättä

miksi minulla on aina kiire, ei mihinkään?

Innostukseni vuoksi?

Täytyykö aina törmätä seinään ja satuttaa sydäntä?

Vain siksi, että ei ole järkeä tarpeeksi?
Katso nyt Isä.  Tämä on maailmani.
Kun kävelin rannalla tuli vastaan nainen, joka antoi minulle pienen lapun.
- Siinä luki;  - Kärsimys loppuu pian!
Aha, minä ajattelin, onkin paljon kärsimystä , on hyvä jos se loppuu. En ajatellut, että kaikki loppuu, ajattelin , että vain kärsimys.  Mutta kun siinä kerrottiin, että ensin tulee maailman loppu, niin silloinhan loppuu myös kaikki hyvä ja kaunis. Kaikki rakkaus. Siinä luvattiin kyllä uusi maailma. Paratiisi ja kaikki ihanuudet. Voihan se olla , että olet jo luonut sen uuden maan, ja kun kaikki loppuu, pääsemme sinne.. Paratiisiin.
Sitten luin blogeja ja yhden ystävän blogi, jota olin jo vuoden lukenut, ei enää auennut. Siinä luki, minun  näyttöruudullani.  Tämä on vain kutsutuille. Sinua ei ole kutsuttu.  Niinpä minä tulin surulliseksi ja ajattelin , että entä silloin, kun minä kuolen ja minun pitäisi muuttaa sinun luomaasi uuteen maailmaan, sinne paratiisiin.
Sielläkin lukee ovessa. Tämä on vain kutsutuille. Valitettavasti, sinua ei ole kutsuttu. Taas tulin surulliseksi, ja ajattelin miten pääsisin, onko jokin keino, jokin apu, jonka kautta pääsisin.  Ja sitten minä huomasin, että siellä luki myös, ota yhteys googlen järjestelmän kautta.Ja niin minä tein.. Etsin nimimerkin ja katsoin hänen muut blogit ja löysin polun, joka johti minut löytämään kadonneen ystävän. Olin hyvin iloinen ja luin hänen uutta blogiaan.. se oli täynnä ihania asioita ja kertomuksia siitä, kuinka myös lopulta, sitten kun päivät päättyvät osaamme oikealle tielle, eikä ovella ole tylyä viestiä,


Sinua ei ole kutsuttu, tämä on vain kutsutuille.


Sillä näin on jo tässä elämässä, että meidän on valittava jo nyt pääsy kutsuttujen luokse.


Mitään ylivoimaista ei keneltäkään vaadita. Vain usko riittää, se on avain ja armo lankekeaa yllemme, kuten olemme itse armahtaneet.

Ihminen , sinä joka epäilet, pelkäät, tai olet epävarma,  sinua tullaan rohkaisemaan.
Ainut mitä voit tehdä saadaksesi avaimen, on ; Armahda, anna anteeksi  ja pyydä anteeksi. Sovittu elämässä on sovinto kuolemassa.  Niinkuin Isän poika Jeesus sanoi: Antakaa anteeksi, ei seitsämän kertaa, vaan seitsäkymmentä kertaa seitsämänkymmentäseitsämän. (77x77)  Tämä tarkoittaa loputonta anteeksi antoa.  Kuka on niin täydellinen, että ei tarvitse yhtäkään anteeksi antoa?
Minä tarvitsen kaikki.. ja ehkä moneen kertaan, kuinka suuri on askelteni keveys tämän jälkeen..Tuskin erotan jalkojeni jälkeä hiekassa.

Tämän ehdin ajatella, nyt vuorokauden aikana, jonka lepäsin.
13 kommenttia:

 1. Ihmisen järki ja äly on niin rajallinen, tiedämme ja ymmärrämme niin vähän. Nekin meistä, jotka luulevat tietävänsä ja ymmärtävänsä...

  Sinä ajattelet paljon Aikatharine, ja kirjoitat meille ajatuksistasi. Paljon hyviä ja kauniita uusia ajatuksia sinulle<3

  VastaaPoista
 2. Unos mundos diferentes y con bellos conceptos, una maravillosa y bella entrada amiga mía, entrar en tu blog es siempre sinónimo de bienestar, un fuerte abrazo para ti amiga mía

  VastaaPoista
 3. Hyvin kirjoitit tunteitasi.
  Hyvä kun etsit ja löysit tien ja pääsit sisälle.

  Runsasta siunausta sinulle Aikatherine

  VastaaPoista
 4. kiitos Aili mummo sanot oikein, ajattelen paljon, en tiedä paljon. siinä on suuri ero.. pohdin ja monet ihan arjen tapahtumat saavat ajattelemaan elämän rajallisuutta.. kun tuuli käy ylitsenne, ei titä enää ole.. en tiedä miksi, mutta ajattelen usein kuolemaa ja mitä sen jälkeen.. teorioita on paljon ja eri uskonnot antavat erilaisia vaihtoehtoja. totuus on lopulta hyvin lähellä, sen on oltava näin, jos uskon olevani Jumalan luoma olento, vastaukset kaikkeen löytyy simmästäni ja sanasta jonka raamattu on jättänyt.. se on hyvin täynnä vertauskuvia ja sen tulkinta ja kiistely tulkinnoista on turhaa.. jokainen lukee sitä omin silmin . Uskoa ei voi ostaa eikä saada toiselta ihmiseltä edes lahjaksi, se on sisäinen prosessi, jonka hyväksyy pala palalta..On totta että ymmärrys on vajaa ihan kaikilla.. ei täyttä varmuutta ole kertonut kukaan.Minua huolestuttaa Suomalaisten vieraantuminen kokonaan , vaikka eihän se minun huoleni ole. Jokainen yksilöhän vastaa itsestään..Onneksi en ole pappi, silloin voisin surra tyhjiä kirkon penkkejä tavallisina pyhinä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sylvi, pinnistellään.. elämä on jännä juttu, aivan arkiset tapahtumat voivat johtaa ajatuksiin, joilla löytää uutta valoa elämään..

  VastaaPoista
 6. Gracias Paco, ahora era un poco difícil de interpretar la traducción .. pero apoyar y comprender la importancia .. la vida es una búsqueda, el descubrimiento y la esperanza de misericordia, un poco por todo el mundo necesitaba un montón de gracia .. odio y la venganza no debe hacer frente a dominar el mundo .. los horarios son tiempos económicos difíciles, pero la solución se encuentra, cuando se encuentra en la voluntad.

  VastaaPoista
 7. Kiitos aikatherine ajatuksistasi jotka välitit luettavaksemme! Joskus on tarpeellisia ne yksinäiset lepopäivät jolloin pääsee syventymään lähemmin omaan itseensä, ja mietiskelemään niitä kutsun ja perillepääsyn mahdollisuuksia.

  Kiitos tästä hetkestä aikatherine !

  VastaaPoista
 8. Muy bonito post, intentaré dejarte comentario, no se el motivo me ha sido últimamente imposible hacerlo, con los cambios que ha hecho blogger.
  Besos

  VastaaPoista
 9. hei Marimeri, olet palannut kesälaitumilta, vähän kerraallaan alkaa taas olla liikkeellä lomalaisia.
  blogit ovat nyt täynnä kesän kuvia ja nuistoja. ihanaa värikylläisyyytä saa nähdä millaisia talvikuvia tulee tulevana talvena

  VastaaPoista
 10. que ya tiene otro que dice que los cambios son un blogger tiene la intención de hacer y ya se ha hecho .. Me he dado cuenta .. Ahora tiene que guardar el más importante .. ¿no es una lástima que este cambio es ahora una muttuu colaboración muy interesante ..

  VastaaPoista
 11. Hyviä ajatuksia, ja miettimään panevia.
  Hyvä runo ja kaunis kuva ♥
  Iloa syksyysi, ja kiitos kun kävit 'minulla' kylässä!

  VastaaPoista
 12. Hyvää ja rauhallista viikonloppua.

  VastaaPoista
 13. Kiitos sanoja blogiin.Halaus sinulle, ja vaikka en tiedä mitään Suomen ... Google auttaa minua

  -------------------------

  Gracias por tus palabras en mi BLOG. Un abrazo para ti, y aunque sé nada de finlandés... Google me ayuda

  VastaaPoista