perjantai 25. maaliskuuta 2011

Tehdään jotakinOlet hyvin herkällä tuulella etenkin rakkauselämään liittyvissä asioissa.
Anna unelmillesi tilaa toteutua.
Rakkaus kolkuttelee ovellesi omalla salaperäisellä tavallaan ja tarjoaa satumaisia hetkiä, mikäli sinulla on aikaa ja uskallusta kuunnella sydäntäsi.

"päivän horoskooppi lupailee näin hyviä hetkiä.."

Ja miksi ei, sydän on avoin nykyään liikaakin. Kuuntelen hyvin monia viestejä ja sovitan niitä mieleeni.
Kaukaiset maat eivät kerro nyt hyviä uutisia, ja ne surulliset ovat ahdistaneet mieltäni liikaakin. Tiedän että suurin syy on avuttomuuden tunne. Vain se että näen ja kuulen, mutta en voi tehdä mitään.

Kenelle voin tehdä palveluksia?  Ainakin heille jotka pyytävät ja on mahdollista itselleni.
Helsingin kaupunki on saanut Romanian romaanit, kuin muuttolinnut vieraaksen. Miten auttaa heitä?  Tuskin he tulevat vain siksi, että me olemme rakastavia ja auliita auttamaan. Päinvastoin olemme vihamielisiä ja kärsimme nähdessämme heidät polvillaan katujen reunoilla. Joskus nälissään he tarttuvat jopa kiinni ja tietysti joukossa on myös rötöstelijöitä. Kuten meissä kotimaankin asujissa.
Helsingin kaupunki voisi palkata heidät kaupungin siivoustöihin. Joka puolella on roskaa ja likaa talven jäljeltä. Harjat ja rätit käteen vaan ja siivoamaan metroasemia ja pissanhajuisia hissejä . Katujen reunat voisi puhdistaa roskista ja tehdä vaikka keväällä istutuksia sopiviin paikkoihin.  Siis työtä, ja näin he saisivat tuloja, eikä tarvitse istua kadulla pahvinen kahvikuppi kourassa.
Suomi on rasistinen maa, suurin osa ihmisistä on piilorasisteja, hokevat, en ole rasisti, mutta en halua sitä , enkä sitä vähäosaista nurkilleni ja silmiini.  Tämä perustuu pelkoihin, pelätään että meiltä viedään se vähä mitä on. Toivonpa hartaasti, että Helsingin päättävät herrat ja rouvat keksivät jotain hommia, minä nimittäin uskon vilpittömästi, että kyllä he tekevät töitäkin kun sitä annetaan. Kevään taittuessa kesään on uimarantojemme puhdistamista. Kaikki puistot ja ulkoilualueet kaipaavat siistijää.
Romaanit ja muutkin työttömät mielummin töihin. Hitsi kun minä en ole kaupunginjohtaja, en ole mitään.. kaulasta ylöspäin jokseenkin terve ja alaspäin kaulasta vähemmän terve. Olen tehnyt yhteensä 50 vuotta työtä, kaikenlaista. En yhtään päivää työtön. Olinko onnekas? Kenties.

6 kommenttia:

 1. Myötätuntosi on käsinkosketeltavaa. Pelko tuhoaa paljon, rakkaus pelastaa. Toivottavasti mahdollisimman usea oppii elämänsä aikana myötätunnon voiman.

  VastaaPoista
 2. Arvioitu Aikatherine blogini täyttää vuoden ja on ystävyys palkinnon annan teille.

  Terveisiä.

  VastaaPoista
 3. Olá, amiga!
  Passei para uma visitinha...
  Você está coberta de razão em tudo que escreveu no texto... mas não podemos nos entregar à descrença. Ter esperança é essencial na vida.
  Boa semana!
  Beijinhos.
  ♫♫.•*¨*•♫♫¸
  ღ°ºBrasil♫º
  ♥º

  VastaaPoista
 4. Olette oikeassa unelma on ihana. Olen myös voinut lentää, ruumiini oli kevyt. Aamulla hän muisti kaiken. (oneironauts lucid unet).

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyväksymisestä palkinnon minun syntymäpäivä blogi.

  Terveisiä

  VastaaPoista
 6. aikatherine kirjoitti...

  Magia da Inês Obrigado pelo seu e-mail e bem-vindo ao meu site eu amo o Brasil e, especialmente, porque meu filho mora lá, sua esposa e dois filhos adoráveis​​. Sou muitas vezes em meus pensamentos lá. Há tanta ignorância e ganância que parece ser uma luta contra Golias. Estou confiante de que ainda ama a ganhar. Algum dia todos os povos do mundo encontra o amor é maior .. Ela desliga e ajudar todas as desvantagens, abraços ystävä.kaukana para você, mas perto do coração ..
  27. maaliskuuta 2011 23


  kiitos Neuriwoman...

  VastaaPoista